• 1398/02/03 - 10:17
  • تعداد بازدید : 2954
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در نشست صمیمی با معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مطرح نمود:

با ایثارگری و راه و روش جهادی کارکنان دامپزشکی استان، سالیانه فعالیت های گسترده ایی بر علیه بیماری های مهلک و خطرناک قابل انتقال بین انسان و دام انجام می گیرد.

دکتر کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با حضور در اداره کل دامپزشکی استان، با دکتر شهرام موحدی مدیرکل دیدار و گفتگو نمود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، دکتر کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی و رئیس مرکز بهداشت استان، دکتر رضایی معاون فنی مرکز بهداشت، دکترفدایی مدیر گروه مبارزه با بیماری های مرکز بهداشت، مهندس صفاری مدیر گروه بهداشت محیط مرکز بهداشت با حضور در این اداره کل با دکتر شهرام موحدی مدیر کل، دکتر عبدالرضا مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع، مهندس کوروش دهقان مسئول حراست و دکتر علی کارگر مسئول پدافند غیرعامل و پیام گذار سلامت دیدار و گفتگو نمودند.

دکتر شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان ابتدا با عرض خیر مقدم  به رئیس و مدیران مرکز بهداشت استان، از زحمات صادقانه، مساعدت و همکاری های گذشته آنان تشکر و قدردانی نمود و در ادامه گزارشی از اهم فعالیت ها و اقدامات دامپزشکی استان پیرامون ارتقاء سطح بهداشت عمومی و سلامت جامعه بیان نمود.

وی گفت: با همت و تلاش همکاران ما در سراسر استان با هدف پیشگیری از بیماری های واگیر دام و همچنین بیماری های مشترک بین انسان و دام به طور متوسط 12 میلیون سر نوبت واکسیناسیون انجام می پذیرد که این خود نشان دهنده حجم و وسعت کاری دامپزشکی است.

مدیرکل دامپزشکی استان در ادامه افزود: اکیپ های واکسیناسیون دامپزشکی استان با ایثارگری و راه و روش جهادی و با هدف پیشگیری و کنترل بیماری مهلک و خطرناک هاری، سالیانه 15 هزار قلاده سگ را بر علیه این بیماری واکسینه می نمایند، که هر ماهه شاهد ایجاد جراحت و صدمات بدنی ناشی از حمله سگ ها به آنان می باشیم.

دکتر موحدی تصریح نمود: با همت تولیدکننگان و نظارت های همکاران ما در بخش خصوصی و دولتی دامپزشکی استان، به طور میانگین سالیانه 60 میلیون قطعه انواع طیور در کشتارگاه های صنعتی کشور کشتار می شوند که این خود نشان دهنده سهم قابل توجه استان اصفهان در تولید و تامین فرآورده های خام دامی سالم از مزرعه تا سفره مردم می باشد.

وی گفت: با نظارت های شبانه روزی همکاران ما در مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی استان، سالیانه به طور متوسط 450 هزارکیلوگرم انواع فرآورده های غیر قابل استفاده با هدف پیشگیری از بروز بیماری و همچنین ارتقاء بهداشت عمومی و حفظ و حراست از سلامت شهروندان گرامی از چرخه مصرف خارج می گردد که می توان بدون تردید اذعان داشت این موضوع، کمک شایانی به کاهش مراجعه و بستری در بیمارستان ها و هزینه های درمانی خانواده ها می نماید.

دکترموحدی با اشاره به دستاوردهای دامپزشکی استان افزود: هم اکنون 28 محصول مرتبط با دامپزشکی به 21 کشور جهان صادر می گردد که سالیانه 20 تا 25 میلیون دلار ارزآوری را به همراه دارد که می توان گفت: تا سالیان پیشین برخی از این محصولات عنوان ضایعات داشت و مسائل و مخاطرات زیستی آن ها دغدغه فکری ما بود.

سپس دکتر کمال حیدری معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با ابراز خرسندی از فصل مشترک بسیار و گسترده علوم پزشکی و دامپزشکی افزود: رمزموفقیت هر دو نهاد در نهایت همکاری و تعامل سازنده بین یکدیگر نمود عینی می یابد.

وی افزود: تامین امنیت غذایی به این خوبی در سطح جامعه مرهون تلاش و همکاری موثر کارکنان دامپزشکی استان با همکاران ما در مراکز بهداشت استان می باشد که قابل تحسین و تقدیر است.

رئیس مرکز بهداشت استان گفت: همکاری ما با دامپزشکی در بهترین حالت خود قرار دارد و امیدواریم با تعامل های روبه افزون زمینه نیل به اهداف مشترک دیگر نیز فراهم گردد.

دکتر حیدری با اشاره به اجرای طرح های موفقیت آمیزی همچون بسته بندی لاشه های طیور از مبدا کشتارگاه ها، خاطرنشان کرد: با برنامه ریزی مدون و تشکیل نشست های تخصصی کارشناسان هر دو نهاد، امیدواریم زمینه تکمیل طرح قطعه بندی مرغ نیز در سال جاری به سرانجام برسد.

در ادامه هریک از مدیران دامپزشکی و مرکز بهداشت استان حاضر در این نشست با بیان ایده ها، مسائل و... خود به گفتگو و تبادل نظر پرداختند.

درپایان نیز معاون بهداشتی علوم پزشکی اصفهان و هیئت همراه با حضور در اداره فناوری اطلاعات و ارتباطات، اداره قرنطینه و امنیت زیستی و آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان از نزدیک با وظایف خاص و عملکرد دامپزشکی در سطح جامعه آشنا گردیدند.

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 120173
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه