• 1398/01/15 - 09:57
  • تعداد بازدید : 1281
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در راستای اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز انجام گرفت:

بازرسی از تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی شهرستان تیران و کرون

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون اظهار داشت: به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در این طرح از رستوران های سطح شهرستان نیز بازدید و نکات بهداشتی و آموزش های لازم جهت نگهداری فرآورده های خام دامی به متصدیان واحد ها ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون، دکتر فضل اله صالحی<<رئیس شبکه>> با اعلام این خبر گفت: کارشناسان واحد بهداشت عمومی و نظارت بر مواد غذایی این شبکه در طرح تشدید نظارت های بهداشتی نوروزی دامپزشکی از تمامی مراکز تولید، توزیع، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی بازرسی نمودند.

وی افزود:این بازررسی ها با حساسیت ویژه ای و با هدف ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت جامعه در ایام تعطیلات نوروزی انجام گرفت که در نتیجه آن، حدود یکصد کیلو گرم انواع فرآورده های خام دامی فاسد و تاریخ گذشته همچون گوشت سفید و قرمز، امعا و احشا کشف و ضبط و از چرخه مصرف خارج گردید.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان تیران و کرون در پایان خاطرنشان کرد:به منظور حفظ سلامت شهروندان و مسافران نوروزی در این طرح، از رستوران های سطح شهرستان نیز بازدید و نکات بهداشتی و آموزش های لازم جهت نگهداری فرآورده های خام دامی به متصدیان واحد ها ارائه شد.

 

 

 

 

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان تیران و کرون
  • کد خبر : 8257
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید