چاپ
ارسال به دوست

باهدف هماهنگی بیشتر اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی برگزارشد:

برگزاری دوره آموزش تخصصی نظارت بر مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران های استان اصفهان ویژه طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی در ایام پایانی سال و تعطیات نوروزی

به منظور ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت جامعه 44 اکیپ بازرسی بهداشتی دامپزشکی استان اصفهان بر تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی نظارت می نمایند.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان  اصفهان، در راستای تخصصی سازی نظارت های بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی و رستوران های سطح استان، دوره یک روزه آموزشی با حضور مسئولین و کارشناسان نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل و شبکه های دامپزشکی در محل سالن جلسات اداره کل دامپزشکی استان برگزار گردید.

دکتر عبدالرضا مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع اداره کل دامپزشکی استان، ضمن عرض خداقوت به کارشناسان حاضر در این جلسه به واسطه فعالیت های شبانه روزی در سال 97، در ادامه بر اهمیت اجرای هرچه بهتر و موثرتر تشدید نظارت های بهداشتی ویژه پایان سال و تعطیلات نوروزی با هدف ارتقاء بهداشت عمومی و سلامت جامعه تاکیدکرد.

در این دوره ناظرین بهداشتی استان ضمن بازآموزی تخصصی اصول بازرسی مراکز عرضه و رستوران ها، شیوه نمونه برداری از فرآورده های خام دامی مشکوک، شیوه برخورد با موارد تخلف احتمالی با آخرین دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور را فراگرفتند.

لازم به ذکر است به منظور تشدید نظارت های بهداشتی ایام پایانی سال و همچنین تعطیلات نوروزی 44 اکیپ بازرسی ثابت و سیار دامپزشکی از 25 اسفندماه سال جاری لغایت 17 فروردین 98 به صورت دو شیفت کاری وظیفه کنترل و نظارت بر سلامت فرآورده های خام دامی در 50 واحد کشتارگاه دام و طیور، 60 واحد قطعه بندی و بسته بندی فرآورده های خام دامی، 15 سردخانه نگهداری و 6 هزارو 600 واحد عرضه  را برعهده خواهند داشت.

درپایان خاطر نشان می گردد سامانه 1512 سازمان دامپزشکی در سراسر کشور آماده دریافت گزارش ها و شکایت های مردمی است.

 

 

 

 

 

  • کد خبر: ٧٦٥٢/
  • ١٢:٣٤ - 1397/12/23/
  • تعداد بازدید: 269

خروج