مشخصات ماهی سالم
ماهی نامرغوب و کهنه بو: ماهی در شرایط بد معمولا بوی بدی دارد بوی بد گاهی اوقات بوی آمونیاک می دهد. پوست:ماهی در شرایط بد ، پوست بسیار نرم دارد که به راحتی ازگوشت آن جدا می شود. چشم ها: ماهی در شرایط بد چشم های گود، قرنیه کرم و مردمک سفید دارد، انگار که آب مروارید دارند. آبشش: آبشش ماهی پشت سر آن است و در شرایط بد، آن ها زرد یا خاکستری هستند شکم: اولین منطقه آسیب دیده است؛ ماهی در شرایط بد ، متورم ،شل ، تو رفته خواهد بود. ماهی خوب و تازه بو:ماهی تازه بوی جلبک دریایی می دهد و تمام مواد مغذی را دارد. پوست:برعکس آنچه در بالا ذکر شد، ماهی تازه رنگ با طراوت، براقی دارد. چشم ها: ماهی تازه چشم های برآمده و مردمک سیاه درخشانی دارد. آبشش ها:آبشش ماهی وقتی تازه هستند، بسته به نوع ، تمیزی ، درخشندگی به رنگ صورتی یا قرمز خواهند بود. شکم : گوشت شکم آن سفت است و لغزنده نیست.

دانلود ویدئو

حجم:28.702526 مگابایت