در راستای ارتقاء سطح بهداشت و سلامت جامعه صورت پذیرفت؛
برگزاری جلسه ساماندهی شیرخام توسط شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت بر ضرورت ارتقاء کیفی و بهداشتی شیرخام به عنوان پایه تولید فرآورده های لبنی و ماده اساسی در سبد مصرفی خانوار تاکید نمود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت، دکتر عاطفه رحیمی رییس شبکه با اعلام این خبر گفت: جلسه ساماندهی کیفی و بهداشتی شیر خام شهرستان با حضور فرماندار شهرستان، مسئولین و نمایندگان ادارات جهاد کشاورزی، تعاون روستایی، صنعت معدن و تجارت، اتاق اصناف، شبکه بهداشت و درمان و مدیران عامل مراکز جمع آوری شیر با محوریت شبکه دامپزشکی در محل سالن اجتماعات فرمانداری این شهرستان برگزار گردید.
در ابتدا دکتر رحیمی با اشاره به اهمیت ارتقاء کیفی و بهداشتی شیرخام به عنوان پایه تولید فرآورده های لبنی و ماده اساسی در سبد مصرفی خانوار، توضیحاتی را درخصوص استاندارد های میکروبی، فیزیکی، شیمیایی و وضعیت شیر خام شهرستان نسبت به استانداردهای موجود بیان نمود.
وی همچنین ضمن تاکید بر اهمیت شیر خام در رشد اقتصاد، صادرات و تامین سلامت جامعه، راهکارهایی را در خصوص ساماندهی مشکلات پیش رو ارائه داد و وظایف دستگاه های متولی را در این راستا تبیین و عنوان کرد.
در ادامه نیز هریک از حاضرین در چارچوب حوزه تخصصی خود به بیان مشکلات و چالش های مرتبط با این موضوع پرداخته و راهکارها و پیشنهاداتی را در جهت رسیدن به وضعیت مطلوب ارائه نمودند.
در پایان فرماندار شهرستان بویین میاندشت ضمن تاکید بر اهمیت موضوع، بر عمل به وظایف و اجرایی نمودن مصوبات جلسه توسط دستگاه های متولی تاکید نمود و خواستار همکاری مستمر آنان با شبکه دامپزشکی شد.
نظر دهید