در ادامه تعامل و همکاری های اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در زمینه آموزش کارشناسان مراکز بهداشتی و درمانی؛
آشنایی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر با بهداشت فرآورده های خام دامی، تقلب ها و تخلف ها در این حوزه
معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در جمع کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر، اصول اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی و... را تشریح نمود.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر؛ یک کارگاه آموزشی با موضوع اصول کنترل و نگهداری فرآورده های خام دامی ویژه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با تدریس و استفاده از توان علمی دکتر ناصر براتی معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار شد.
دکتر براتی در این کارگاه، پیرامون اصول اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و انواع تفلب ها و تخلف ها در این حوزه در سطح مراکز عرضه و رستوران ها، موضوعات مختلف آموزشی را بیان داشت و به سوالات حاضران پاسخ داد.
معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامزشکی استان در پایان با اشاره به همکاری بسیار خوب شبکه بهداشت و درمان با شبکه دامپزشکی شهرستان، برگزاری کلاس های آموزشی و همچنین اجرای بازرسی های مشترک از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله اقدامات مهم در تامین سلامت و بهداشت عمومی جامعه عنوان داشت و خواستار همکاری دستگاه های ذی ربط با شبکه دامپزشکی شد.
نظر دهید