همزمان با دهه مبارک فجر؛
با پیگیری های مستمر شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم سالن پیش سرد کشتارگاه دام افتتاح و به بهره برداری رسید
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم اعلام کرد: سالن پیش سرد کشتارگاه دام سمیرم در ایام ا... دهه فجر انقلاب در راستای افزایش کیفیت گوشت و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام تکمیل و افتتاح گردید.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم؛ دکتر اردشیر ترزبان <<رئیس شبکه>> در مراسم افتتاحیه که با حضور نماینده مردم شریف شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین شهرستانی برگزار شد، بیان نمود: در عملیات پیش سرد گذاری، لاشه دامها پس از کشتار و قبل از عرضه حداقل به مدت24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شوند که در نتیجه آن تغییراتی در لاشه صورت می گیرد که منجر به اسیدی شدن لاشه و از بین رفتن عوامل میکروبی و افزایش تردی گوشت می شود.
وی خاطر نشان کرد: پیش سرد گذاری لاشه ضمن افزایش کیفیت گوشت باعث پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو خواهد شد.
نظر دهید