• 1398/11/21 - 12:30
  • تعداد بازدید : 545
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
همزمان با دهه مبارک فجر؛

با پیگیری های مستمر شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم سالن پیش سرد کشتارگاه دام افتتاح و به بهره برداری رسید

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم اعلام کرد: سالن پیش سرد کشتارگاه دام سمیرم در ایام ا... دهه فجر انقلاب در راستای افزایش کیفیت گوشت و پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام تکمیل و افتتاح گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان سمیرم؛ دکتر اردشیر ترزبان <<رئیس شبکه>> در مراسم افتتاحیه که با حضور نماینده مردم شریف شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار و امام جمعه شهرستان و جمعی دیگر از مسئولین شهرستانی برگزار شد، بیان نمود: در عملیات پیش سرد گذاری، لاشه دامها پس از کشتار و قبل از عرضه حداقل به مدت24 ساعت در دمای صفر تا 4 درجه سانتیگراد نگهداری می شوند که در نتیجه  آن تغییراتی در لاشه صورت می گیرد که منجر به اسیدی شدن لاشه و از بین رفتن عوامل میکروبی و افزایش تردی گوشت می شود.

وی خاطر نشان کرد: پیش سرد گذاری لاشه ضمن افزایش کیفیت گوشت باعث پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو خواهد شد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان سمیرم
  • کد خبر : 249304
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید