با هدف ممیزی بهداشتی صورت گرفت؛
بازدید رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از بزرگترین مجموعه تولیدی جوجه یکروزه بوقلمون کشور در شهرستان فریدن
دکتر عباس بدیعی گفت: استان اصفهان در رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در کشور قرار دارد و 30 درصد از ظرفیت پرورشی بوقلمون کشور را به خود اختصاص داده است.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریدن؛ دکتر محمدرضا موسی خانی (سرپرست شبکه) با اعلام این خبر گفت: دکتر عباس بدیعی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با همراهی خانم مهندس دهقانی کارشناس اداره طیور سازمان جهاد کشاورزی استان و سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان فریدن از قسمت های مختلف بزرگترین مجموعه تولیدی جوجه یکروزه بوقلمون کشور در شهرستان فریدن بازدید بعمل آوردند.
دکتر بدیعی با اشاره به اینکه استان اصفهان در رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در کشور قرار دارد و 30 درصد از ظرفیت پرورشی بوقلمون کشور را به خود اختصاص داده است گفت: این واحد پرورشی یکی از زنجیره های قوی در عرصه تولید گوشت بوقلمون استان می باشد که با دارا بودن 2 فارم بزرگ مادر و ظرفیت 16 هزار قطعه بوقلمون مادر سهم عمده ای در تولید جوجه یکروزه گوشتی بوقلمون را دارا می باشد.
وی افزود: در این بازدید تیم ممیزی استان در راستای نظارت های بهداشتی خود، مزارع بوقلمون شهرستان فریدن را از نظر رعایت اصول بهداشتی، قرنطینه ای و امنیت زیستی و جوجه ریزی برای آغاز دوره جدید مورد ارزیابی و ممیزی بهداشتی قرار دادند.
در پایان رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: حمایت هرچه بیشتر از این صنعت و افزایش تولید جوجه های یکروزه بوقلمون گوشتی در کشور، صنعت پرورش بوقلمون را از واردات بی نیاز می کند.
نظر دهید