در راستای صیانت از سرمایه های ملی؛
برگزاری جلسه ستاد پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلونزای فوق حاد پرندگان در شهرستان گلپایگان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان در این نشست گفت: با توجه به اینکه مدت هاست کانونی از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، نداشته ایم، این موضوع نباید زمینه کاهش حساسیت پرورش دهندگان و اعضای ستاد را فراهم کند .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان؛ جلسه ستاد پیشگیری و کنترل آنفلونزای فوق حاد پرندگان این شهرستان با حضور تمامی اعضاء ستاد و اتحادیه های مربوطه برگزار شد.
دکتر امیرمسعود شهبازی رییس شبکه دامپزشکی و دبیر ستاد آنفلونزای فوق حاد پرندگان این شهرستان با ارائه مطالب به روز، لزوم آمادگی، انسجام و افزایش هوشیاری در این زمینه توسط کلیه اعضای ستاد را خواستار شد .
وی با اشاره به اینکه آخرین رخداد بیماری در سطح شهرستان گلپایگان مربوط به سال ۹۶ میباشد و اینکه مدت هاست در زمینه بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، کانونی نداشته ایم، تصریح کرد: این موضوع نباید زمینه سهل انگاری و کاهش حساسیت پرورش دهندگان و اعضای ستاد را فراهم کند .
شهبازی با اشاره به اهمیت رعایت امنیت زیستی و قرنطینه ای تامین و توزیع مناسب نهاده ها را یکی از راهای پیشگیری مناسب دانست زیرا که درصورتی که نهاده دچار تنش شود مرغداران مجبور میشوند از واحد های تولیدی و یا مناطق پر ریسک نهاده تامین کنند که بسیار خطرناک است.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان نقش پررنگ تعاونی ها و اتحادیه ها را در پیشگیری و برخورد با واحد های غیر مجاز را متذکر شد و از فرمانداری و جهاد کشاورزی شهرستان درخواست کرد، پایه مرغداری های رنگی شهرستان را پیگیری کنند .
شهرستان گلپایگان دارای یک میلیون و پانصد هزار انواع طیور صنعتی و تخمگذار و گوشتی و رنگی و روستایی میباشد که حسایت موضوع را با توجه به تعداد و تراکم دوچندان میکند.
نظر دهید