• 1403/11/07 - 09:01
  • تعداد بازدید : 213
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان صورت گرفت؛

کشف قطعات منجمد لاشه کشتار غیر مجاز شتر در شهرستان لنجان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان؛ دکتر محمد سلیمانی پور رییس شبکه با اعلام این خبر افزود: بازرسان بهداشتی شبکه دامپزشکی این شهرستان در خلال بازدید های نوبه ای خود از مراکز عرضه سطح شهر با مشاهده پوست و ضمایم و یک عدد کله شتر که به صورت غیر اصولی پوست کنی شده بود به کشتار غیر مجاز محموله مذکور مشکوک شده و با مراجعه به زیرزمین فروشگاه موفق به کشف باقیمانده قطعات لاشه شتر که در سرخانه 18- در حال انجماد غیر اصولی بود گردیدند.

وی در ادامه افزود: پس از اینکه متصدی خاطی از ارایه لیبل و هویت لاشه مذکور طفره رفته و سعی در توجیه موارد مذکور می نمود، درنهایت به غیر مجاز بودن کشتار اقرار کرد.

دکتر محمد سلیمانی پور با تشریح اینکه تخلفات این چنینی مصداق بارز تهدید علیه بهداشت عمومی می باشد گفت: رسیدگی به تخلفات صورت گرفته در رابطه با مصوبات ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با معرفی فرد خاطی در مراجع قضایی رسیدگی می شود.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان در پایان تصریح نمود: تخلفاتی از قبیل کشتار غیر مجاز دام و طیور در زمره برخورد های قهری و بدون اغماض سازمان دامپزشکی  قرار دارد که به لحاظ مشهود بودن جرم و خدشه به سلامت عمومی سریعا در دستور کار رسیدگی قضایی قرار می گیرد .

  • گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار شهرستان,خبر,شهرستان لنجان
  • کد خبر : 332351
حمیدرضا یزدانی نجف آبادی

حمیدرضا یزدانی نجف آبادی

تصاویر