• 1397/05/08 - 12:00
  • تعداد بازدید : 48
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش رستوران داران،طباخی ها و مراکز عرضه گوشت سفید و قرمز توسط شبکه دامپزشکی فریدونشهر

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر، دکتر موسی خوانی سرپرست این شبکه ضمن اعلام این خبر گفت:مطابق با سیاست های آموزشی و ترویجی سازمان دامپزشکی برای افزایش دانش عمومی اصناف و بخش های مختلف که در حوزه فراورده های خام دامی فعال هستند یک دوره کلاس اموزشی جهت ارتقاء بهداشت در این خصوص در سطوح مختلف صنفی از جمله رستوران ها ، طباخی ها ، قصابی و مرغ فروشی ها توسط شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر و با همکاری شبکه بهداشت و درمان برگزار . اصول بهداشتی در خصوص چگونگی تهیه و نگهداری فراورده ها به همراه آخرین دستورالعمل ضوابط بهداشتی توسط مدرس دوره دکتر براتی ارائه گردید.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 16163
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه