برگزاری جلسه هم اندیشی اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان اصفهان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان بیان نمود: از زمان اجرای عملیاتی طرح، گوشت مرغ با سه رتبه A+، A و B به بازار عرضه می گردد و حق انتخاب کیفیت و ویژگی های محصول خریداری شده برای مصرف کنندگان فراهم می گردد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، اولین جلسه بررسی اجرای دستورالعمل ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ به ریاست دکتر شهرام موحدی<<مدیرکل>> برگزار شد.
دکتر وحیدرضا خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در تشریح جزییات این خبر گفت: با عنایت به رونمایی از سند ملی طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ توسط رئیس سازمان دامپزشکی کشور در تیرماه سال جاری، در این جلسه ی هم اندیشی در خصوص اهداف طرح، محورهای برنامه و رتبه بندی کشتارگاه های طیور و محصولات تولیدی آن ها گفتگو و تبادل نظر انجام گردید.
وی افزود:جلسه ابلاغ دستورالعمل مذکور طی روزهای آتی با حضور دست اندرکاران کشتارگاه های صنعتی طیور استان نیز برگزار خواهد گردید.
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در پایان خاطرنشان کرد: از زمان اجرای عملیاتی طرح، گوشت مرغ با سه رتبه A+، A و B به بازار عرضه می گردد و حق انتخاب کیفیت و ویژگی های محصول خریداری شده برای مصرف کنندگان فراهم می گردد.
نظر دهید