• 1397/05/10 - 12:00
  • تعداد بازدید : 62
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

جلسه هم اندیشی شرکتهای پخش دارو و واکسن در استان اصفهان برگزار شد

اولین جلسه هم اندیشی شرکتهای پخش دارو و واکسن استان اصفهان در سالجاری به ریاست دکتر کشتکار و با حضور مدیران و مسئولین فنی شرکتهای پخش برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ، دکتر سید رضا موسوی رییس اداره تشخیص و درمان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ، ضمن اعلام این خبر اظهار داشت ، تقویت بخش خصوصی در راستای نیل به اهداف سازمانی جزو اولویتهای  اداره کل دامپزشکی استان می باشد . و یکی از بخشهای مهم در این زمینه زنجیره پخش و توزیع دارو و واکسن  و فرآورده های بیولوژیک در استان می باشد .



وی با اشاره به اهمیت زنجیره سرد  نگهداری و توزیع دارو و واکسن در حفظ کیفیت آن ، افزود با پیشرفت و افزایش تراکم مراکز پرورش دام و طیور ، که سبب شده عوامل بیماریزا براحتی در جمعیت دام و طیور کشور گسترش یابد ، علمی ترین راه در راستای کنترل و پیشگیری از بیماری ها ، استفاده از مواد بیولوژیک مانند واکسن ها و داروهای جدید  می باشد که  می طلبد شرکتهای پخش دارو در حفظ شرایط مناسب نگهداری این گونه مواد کوشا باشند .



   دکتر موسوی با تأکید بر رعایت ضوابط ، دستورالعمل ها و آیین نامه های اجرایی  توزیع دارو در بین داروخانه های استان بر اساس دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور ، خاطرنشان کرد: این اداره کل با توزیع دارو و واکسن در خارج از این چرخه بشدت برخورد کرده و متخلفین را به مراجع قضایی معرفی می کند .



   دکتر نجف  ، کارشناس تشخیص  و درمان اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ، با اشاره به اینکه 13 شرکت استانی و 2 شرکت سراسری  پخش دارو و واکسن ثبت شده در استان اصفهان مشغول به فعالیت می باشند بیان داشت ، این شرکتها در چندین دوره بازدید ، مورد ممیزی قرار گرفته اند و با رفع نواقص  و ارتقاء  ساختار تعدادی از انبارهای شرکتهای پخش ، شرایط مناسبی را جهت نگهداری و پخش دارو پیدا کرده اند .



وی در ادامه ضمن تشکر از حضور مدیران و مسئولان فنی شرکتهای پخش استان بیان داشت در این جلسه بر موضوعاتی از جمله : ارائه فاکتورهای رسمی واجد تاریخ تولید و انقضاء دارو و  و اکسن به داروخانه ها و مراکز نگهداری واکسن ، حساسیت در کنترل ثبت دما و رطوبت مجاز انبارها و خودروهای حمل و توزیع در این فصل ، دپوی استراتژیک دارو و واکسن استان ، گزارش به موقع کمبودهای احتمالی دارو و اکسن به این اداره کل و ارسال به موقع و دقیق  آمار به دفتر دارو و درمان اداره کل دامپزشکی ، تأکید گردید  و مواردی نیز  به تصویب رسید .



دکتر نجف با تأکید به این موضوع که یکپارچگی و تصمیمات مشترک در راستای هماهنگی شرکتها می تواند در پیشبرد اهداف بهداشتی دامپزشکی مؤثر باشد ، تصریح کرد :   در پایان این جلسه انتخاباتی جهت تعیین نماینده شرکت های پخش استانی برگزار گردید و از بین کاندیداهای  نامزدی این پست، دکتر اکبر بزرگزاد بعنوان نماینده شرکت های پخش و توزیع استان انتخاب گردید تا در  تعاملات  و تصمیم گیری های آتی این اداره کل در خصوص شرکت های توزیع دارو و اکسن، شاهد حضور پر رنگ تر نماینده این حوزه باشیم.


  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 16453
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه