در حضور معاون امور تولیدات دامی جهادکشاورزی و صاحبان صنایع خوراک دام، طیور و آبزیان صورت گرفت:
دفاع تمام قد رئیس سازمان دامپزشکی کشور از حقوق تولیدکنندگان در افتتاحیه ششمین «فیداکسپو»
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در افتتاحیه ششمین همایش فیداکسپو 2022 اولویتهای دوران مدیریتی جدید در این سازمان به ویژه در خصوص رفع موانع مهم کسب و کار و تولید را برشمرد.
به گزارش روابط عمومی سازمان دامپزشکی کشور، دکتر «سید محمد آقامیری» رئیس این سازمان روز سه شنبه 21 دی 1400 در آیین افتتاحیه «ششمین همایش بینالملل و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان ایران» که با حضور مهندس «حسین دماوندینژاد» معاون امور تولیدات دامی جهادکشاورزی در مجتمع نمایشگاهی «گفتگو» برگزار شد گفت: اهمیت تامین غذای سالم از طریق تغذیه مواد غذایی سالم و تولید مواد خوراکی ایمن از طریق پرورش دام سالم که منشاء آن نیز تولید خوراک دام و طیور سالم برای دامهاست، مسئولیت خطیری را پیش روی تولیدکنندگان و همچنین سازمان دامپزشکی کشور به عنوان یک نهاد ناظر حاکمیتی قرار میدهد.
وی افزود: اگر به مسئولیت سازمان دامپزشکی کشور در این رابطه از دید مثبت و نه مزاحمت نگریسته شود که پیشگیری از شیوع هرگونه بیماری مخاطرهآمیز برای جمعیت دام، طیور و آبزیان و همچنین بهداشت عمومی جامعه است؛ به طور قطع میتوان تدابیری موثر را با همکاری مشترک تولیدکنندگان جهت کاهش موانع دست و پاگیر غیرضروری در کنار تضمین سلامت مواد غذایی جامعه اتخاذ کرد.
آقامیری با اشاره به اینکه از بین 750 کارخانه تولیدکننده خوراک دام، طیور و آبزیان کشور تا کنون تنها 34 کارخانه کد IR سازمان دامپزشکی کشور را اخذ کرده اند افزود: با توجه به اهمیت استفاده از تمام ظرفیت اسمی 22 میلیون تنی کارخانجات خوراک دام که در حال حاضر فقط 30 درصد آن فعال است، لزوم تغییر رویکرد به سمت اخذ کد IR و تقویت باشگاه صادرات نیز اهمیت دوچندان دارد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور در کنار اشاره به مسئولیت خطیر سازمان دامپزشکی کشور در امر نظارت بر بهداشت مواد اولیه مورد نیاز دامهای کشور چند حق بدیهی بهره برداران برای مطالبه از سازمان را نیز برشمرد و خاطرنشان کرد: بر اساس توصیههای صورت گرفته مقرر شده است تا با وجود حفظ نظارت بر تولید بهترین خوراک دام، اما این مساله توجیهی برای به درازا کشیدن غیرضروری زمان صدور مجوز نشود؛ کما اینکه باید مشخص گردد که صدور هر کدام از فرایندهای صدور مجوز، گواهی بهداشتی، گواهی حمل و ... چقدر زمان نیاز دارد تا تحت تاثیر تاخیرهای غیرضروری زمینه هرگونه فساد یا شبهات در این خصوص مرتفع شود.
وی در این رابطه افزود: همکاران سازمان دامپزشکی کشور در حال گردآوری دقیق زمان بندی خدمات در فرایندهای مربوطه هستند که حداکثر طی مدت یک ماه به صورت کامل گردآوری و اعلام عمومی خواهد شد.
رئیس سازمان دامپزشکی کشور با بیان این که باید تمام دستورالعملهای سازمان دامپزشکی کشور که مزاحم تولید است، مشروط بر داشتن مبنای علمی معتبر داخلی و خارجی و همچنین برخورداری از عنصر قانونی بازنگری شود اضافه کرد: سازمان دامپزشکی کشور در این راستا در حال دیدارهایی جداگانه با مدیران تمام تشکلهای مربوطه است تا مسائل مرتبط در این خصوص را با مشورت خود تشکلها رفع و رجوع کند.
آقامیری همچنین با اشاره به دیدار عمومی مهم که در روز 7 دی ماه جاری با مدیران تشکلهای دام، طیور و آبزیان کشور داشته است گفت: در این دیدار از تشکلها خواسته شد تا تمام دستورالعملهای صادرشده از سوی سازمان دامپزشکی کشور را که باعث رکود در تولید است، به اطلاع این سازمان برسانند تا با ملاحظات فوقالذکر نسبت به رفع آن از پیش پای تولیدکنندگان اقدام گردد.
ششمین همایش بینالملل و نمایشگاه جانبی خوراک دام، طیور و آبزیان ایران – فیداکسپو- از 21 تا 23 دی ماه جاری در مجتمع نمایشگاهی «گفتگو» در حال برگزاری است و سازمان دامپزشکی کشور نیز با حضور به صورت برپایی یک غرفه پاسخگوی مراجعان به ویژه صاحبان صنعت تامین خوراک دام، طیور و آبزیان است.
نظر دهید