شبکه دامپزشکی اصفهان برگزار کرد:
دوره آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی برای رستوران ها، طباخی ها و چلوکبابی ها
دوره آموزشی آشنایی با مبانی بهداشت گوشت و سایر فرآورده های خام دامی ویژه متصدیان رستوران ها، چلوکبابی ها و طباخی ها در شهرستان اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان؛ دکتر حمیدرضا امیری با اعلام این خبر گفت: اولین دوره آموزشی از سری دوره های آموزشی – ترویجی صنوف ویژه مراکز طبخ غذا با همت اتحادیه صنفی رستوران داران، چلوکبابی ها و طباخی ها و در سالن جلسات آن اتحادیه برگزار شد. در این دوره که پیرو مصوبات جلسه هماهنگی با اتحادیه های صنفی اصفهان برگزار شد، آقای دکتر ناصر براتی، کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان به تشریح مخاطرات بهداشتی مربوط به فر آورده های خام دامی در مراکز طبخ و شرایط صحیح نگهداری واستفاده از این فرآورده ها پرداخت. تهیه فرآورده های خام دامی از مراکز مجاز، شرایط مناسب حمل و نگهداری، نحوه استفاده از فرآورده های منجمد، بیماری های غذا زاد، ویژگی های مواد غذایی سالم و ناسالم و ... از مهمترین سرفصل های این دوره آموزشی بوده است.
دکتر امیری افزود: به دنبال هماهنگی های انجام شده این دوره ها طی برنامه زمانی منظم برای کلیه اعضای این صنف برگزار خواهد شد. همچنین شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان آمادگی خود را برای برگزاری دوره های مشابه برای دیگر صنوف مرتبط اعلام نموده است.
دکتر امیری افزود: به دنبال هماهنگی های انجام شده این دوره ها طی برنامه زمانی منظم برای کلیه اعضای این صنف برگزار خواهد شد. همچنین شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان آمادگی خود را برای برگزاری دوره های مشابه برای دیگر صنوف مرتبط اعلام نموده است.
نظر دهید