سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دهاقان:
سالن پیش سرد کشتار گاه دام شهرستان دهاقان راه اندازی شد
راه اندازی سالن پیش سرد کشتارگاه دام یکی از دغدغه های شبکه دامپزشکی شهرستان دهاقان بوده است

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان دهاقان،مهندس داریوش هاشمی< سرپرست شبکه> گفت: شبکه دامپزشکی دهاقان همواره نهایت تلاش در زمینه تأمین امنیت غذایی و تضمین سلامت جامعه را دارد و راه اندازی سیستم پیش سرد لاشه در کشتار گاه یکی از دغدغه های بهداشتی این شبکه بوده است.
وی افزود: این مهم با پیگیری های صورت گرفته در استان و شهرستان دهاقان تحقق پیدا نمود، زیرا نگهداری گوشت تازه پس از کشتار دام در دمای 0 تا 4 درجه ضمن تغییر در میزان اسیدیته و افزایش کیفیت گوشت باعث از بین رفتن بسیاری از میکروب ها از جمله عامل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگومی شود.
مهندس هاشمی از تمامی مصرف کنندگان عزیز خواست تا ضمن رعایت دقیق اصول بهداشتی در مصرف گوشت تازه از خرید گوشت بدون مهر و تائید دامپزشکی خودداری نموده و گوشت پیش سرد شده استفاده نمایند.
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان دهاقان در پایان از پیگیری ها و همکاری مداوم مهندس لطفی <شهرداردهاقان> جهت سرمایه گذاری و راه اندازی سالن پیش سرد کشتار گاه دام این شهرستان سپاس و قدر دانی نمود.
نظر دهید