• 1397/11/17 - 14:07
  • تعداد بازدید : 1397
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور:

سه پروژه اشتغال زایی و عمرانی حوزه دامپزشکی در استان اصفهان افتتاح و به بهره برداری رسید.+(گزارش تصویری)

یک واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت سفید، یک آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی و پروژه عمرانی و بهسازی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در دهه مبارک فجر به بهره برداری رسید.

به گزارش روابط عومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، در چهارمین روز از دهه فجر انقلاب اسلامی با حضور مهندس محمدرضا مومنی معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی و دکتر آرش آذرنوش مدیرکل دفتر برنامه، بودجه و مطالعات اقتصادی این سازمان، دکتر شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان،  دکترعبدالرضا مرادی معاون توسعه مدیریت و منابع، دکتر محمد کشتکارمعاون سلامت و مدیران ستادی اداره کل دامپزشکی استان و رئیس و معاون شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان دو پروژه اشتغال زایی و یک پروژه عمرانی افتتاح و مورد بهره برداری قرارگرفت.

دراولین افتتاحیه یک واحد قطعه بندی و بسته بندی گوشت سفید با هزینه ای بالغ بر 45 میلیارد ریال و اشتغال مستقیم 30 نفر و به طور غیر مستقیم 50 نفر با زیربنای بالغ بر 1250متر مربع در شهر بهارستان شهرستان اصفهان به بهره برداری رسید.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان دامپزشکی کشور و هیاُت همراه با حضور در محل آزمایشگاه تشخیص دامپزشکی(بخش خصوصی) شهر اصفهان این مجموعه مدرن آزمایشگاهی که با هزینه ای بالغ بر 1میلیارد و پانصد میلیون ریال تجهیزگردیده است را افتتاح نمود.

این آزمایشگاه به طور مستقیم 9نفر اشتغال زایی داشته و در راستای آزمایش های آنالیز کامل خوراک دام و طیور، اندازه گیری میزان فلزات سنگین در خوراک و محصولات دیگر، کشت میکروبی مواد غذایی با منشاُ دامی و... توانمند است.

سومین و آخرین افتتاحیه عملیات تجهیز و بهسازی ساختمان اداره کل دامپزشکی استان شامل افتتاح سالن جلسات شماره دو، جایگاه جدید میز خدمت و دبیرخانه، نصب آسانسور، تجهیز و بهسازی آزمایشگاه، تجهیز و بهسازی سیستم های گرمایشی و سرمایشی و... بوده است که با اعتباری بالغ برحدود 6 میلیارد ریال انجام گردید.

مهندس مومنی و دکتر آذر نوش با حضور در تمامی ادارات ستادی با همکاران اداره کل دامپزشکی استان اصفهان دیدارصمیمانه ای داشتند.

 

 

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 5996
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه