از ابتدای دی ماه سال جاری؛
عملیاتی شدن ِ طرح ملی ارتقای کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان اصفهان
رئیس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از اجرایی شدن طرح رتبه بندی کشتارگاه های صنعتی طیور و گوشت مرغ استحصالی در آینده نزدیک خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ با عنایت به رونمایی از طرح ملی ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ از سوی سازمان دامپزشکی کشور در تیر ماه سال جاری و نظر به عملیاتی شدن این طرح به صورت کشوری از ابتدای دی ماه، دومین جلسه هماهنگی با هدف اعلام مجدد جزییات طرح با دعوت از متصدیان و مسئولین فنی و بهداشتی تمامی کشتارگاه های صنعتی طیور استان در محل سالن جلسات شماره یک این اداره کل برگزار شد.
دکتر وحید رضا خامسی پور رئیس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در تشریح جزییات این طرح ملی گفت: در استان اصفهان تعداد 17 کشتارگاه صنعتی طیور فعال وجود دارد که بر اساس ممیزی های انجام شده تا کنون یک کشتارگاه استان موفق به اخذ رتبه (A+) و سه کشتارگاه، موفق به اخذ رتبه (A) و مراحل رفع نواقص دوکشتارگاه دیگر با هدف دستیابی به رتبه (A) در دست اقدام می باشد.
وی تصریح کرد: در این طرح کشتارگاه های مجهز به خط اتوماتیک کشتار، چیلر هوایی و سایر امکانات لازم در دو رتبه (A+) و (A) طبقه بندی می شوند و کشتارگاه های فاقد خط اتوماتیک کشتار درصورت دارا بودن سایر ضوابط رتبه (B) کسب می نمایند.
رئیس اداره نظارت بر بهداشتی عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان در پایان خاطر نشان کرد: مرغ استحصالی از کشتارگاه های صنعتی طیور نیز بر اساس فاکتورهای کیفی به ویژه وزن، ِاعمال برنامه های کنترل پرهیزغذایی و دارویی، مشخصات ظاهری، میکروبیولوژیک و شیمیایی و همچنین روش کشتار به صورت دستی یا اتوماتیک در سه درجه (A+)، (A) و (B) به بازار عرضه می گرددتا ضمن رعایت حقوق مصرف کنندگان محترم، زمینه رقابت بهداشتی بین تولید کنندگان و تجهیز تدریجی تمامی کشتارگاه های استان به خط اتوماتیک فراهم شود.
نظر دهید