در حضور اعضای اتحادیه مرغداران گوشتی استان اصفهان مطرح شد:
همکاری بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی و اتحادیه مرغداران امری برجسته در تولید پایدار
دومین جلسه هماهنگی و هم اندیشی اتحادیه مرغداران گوشتی استان اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ دومین جلسه هماهنگی و هم اندیشی اتحادیه مرغداران گوشتی استان با حضور اعضای هیئت مدیره اتحادیه ها، مدیر عامل شرکت تعاونی اصفهان و انجمن صنفی درمانگاه های استان در محل سالن جلسات شماره دو این اداره کل برگزار شد.
دکتر محمد کشتکار معاون سلامت اداره کل دامپزشی استان ضمن خیر مقدم به حاضرین، تشکیل کمیته مدیریت بهداشتی مزارع مرغ گوشتی استان را یک امر مفید و اجرایی خواند.
سپس دکتر مصطفی کردآبادی رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، آبزیان و زنبور عسل اداره کل دامپزشکی استان وضعیت بیماری های مختلف در سطح مزارع پرورش مرغ گوشتی را تشریح نمود و چگونگی تلفات مرغداری ها در یک دهه گذشته را مورد تجزیه و تحلیل قرار داد.
وی همکاری فی مابین بخش دولتی و خصوصی دامپزشکی و اتحادیه های مرغداران جهت کنترل بیماری ها و کاهش تلفات را یک امر برجسته در تولید پایدار اعلام کرد.
درپایان در راستای آموزش مرغداران، چگونگی واگذاری وظایف به بخش خصوصی، ساماندهی و عقیم سازی کود مرغداری ها، راهکارهایی اجرایی مد نظر قرار گرفت و زمان مقتضی جهت اجرا در نظر گرفته شد.
نظر دهید