چهارشنبه 03 دی 1404

flag
  • 1397/10/17 - 23:09
  • تعداد بازدید : 747
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان خبرداد:

تشدید نظارت بهداشتی بر روند تولید و حمل شیرخام

دکتروحیدرضا خامسی پور<<رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی>> در گفتگو با واحد روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، از تشدید نظارت بر زنجیره تولید، جمع آوری و عرضه شیر خام استان به واحدهای کوچک و بزرگ لبنیات کشورخبر داد.

وی اصلاح ساختار گاوداری کوچک و نیمه صنعتی ، خنک سازی سریع شیرخام ، اصلاح خودروهای حمل شیر ، بروزرسانی مراکز جمع آوری شیرخام  و رعایت اصول بهداشتی در کل زنجیره مذکور را از مهم ترین راهکارهای ارتقاء بهداشت شیرخام ارزیابی کرد و تصریح کرد: استان اصفهان با تولید بیش از 3000 تن شیرخام در روز ، رتبه اول تولید شیرخام کشور را داراست و لذا نظارت بر روند تولید شیرخام و بهبود کیفیت آن در استان همواره مورد توجه این اداره کل بوده است و در همین راستا از نیمه دوم سال 96 تاکنون قریب به 100 مورد بازدید ممیزی توسط کارشناسان دامپزشکی از مراکز جمع آوری شیردر سراسر استان اصفهان انجام گرفته است.

دکترخامسی پوربا تاکید براهمیت نقش مسئولین فنی و بهداشتی دامپزشکی در نظارت بر بهداشت و افزایش کیفیت  شیرخام درادامه افزود: درراستای اعمال نظارت مستمر و موثر بر زنجیره تولید، حمل و عرضه شیرخام ، تعداد 81 نفر از فارغ التحصیلان رده های مختلف دامپزشکی در گاوداری های صنعتی، مراکز جمع آوری شیر و کارخانجات فرآورده های لبنی در استان اصفهان مشغول به کارشده اند که امید است با تشکیل شورای نظام دامپزشکی جدید استان ، حمایت از نامبردگان بمنظور انعقاد قراردادکاری مناسب با کارفرمایان دردستور کار شورای نظام قرار گیرد تا زمینه نظارت بهینه آنان بر چرخه تولید تا عرضه شیرخام به کارخانجات لبنی فراهم گردد.

 وی توان علمی و تجارب مسئولین فنی و بهداشتی دامپزشکی در این حوزه را سد محکمی در راستای جلوگیری از بروز تقلبات احتمالی در شیرخام عنوان کرد و افزود: بمنظور تبادل اطلاعاتی مسئولین فنی و ناظرین بهداشتی مراکز جمع اوری شیر و کارخانجات لبنی و بازرسان شیرخام شبکه های دامپزشکی شهرستان ها ، جلسه آموزشی مبانی بهداشت شیرخام،آشنایی با تقلبات شیرخام و آزمون های آزمایشگاهی مربوطه و راه های ارتقاء کیفیت شیرخام استحصالی در گاوداری ها توسط اداره کل دامپزشکی استان و با تدریس مسئولین فنی بهداشتی خبره در مقوله نظارت بر شیرخام برگزار گردید.  

رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در پایان خاطرنشان کرد: همکاری با نهادهای مرتبط از جمله معاونت بهداشتی و غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بمنظور تکمیل چرخه نظارت بهداشتی بر شیر خام تا مرحله تحویل به کارخانجات لبنی بزرگ و کارگاه های لبنیاتی کوچک می تواند ضمن کمک به ساماندهی شیرخام استان به تحقق اهداف بهداشت و سلامت غذایی جامعه منجر گردد.

 

 

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان
  • کد خبر : 4578
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور