با هدف هماهنگی و برنامه ریزی؛
برگزاری جلسه ستاد پیشگیری و کنترل بیماری تب برفکی در شهرستان نطنز
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز گفت: همکاری دستگاه های مرتبط نقش به سزایی در کنترل و پیشگیری از بیماری تب برفکی ایفا می نماید.
به صورت سرزده و شبانه انجام شد؛
بازدید میدانی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان از سه کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان اصفهان
دکتر سید رضا موسوی مدیر کل دامپزشکی استان در بازدیدی شبانه و به صورت سرزده از سه کشتارگاه صنعتی طیور شهرستان اصفهان بازدید، و بر روند کشتار، حضور تیم های نظارتی بهداشتی و رعایت اصول بهداشتی نظارت نمود.(+تصاویر)
با هدف تشدید نظارت های بهداشتی؛
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید ، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی در شهرستان چادگان
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان چادگان گفت: با هماهنگی و همکاری مستمر بین دستگاه های دولتی، می توان در نظارت های بهداشتی بر مراکز عرضه و توزیع فرآورده های خام دامی توفیقات بیشتری به دست آورد و در مسیر سلامت غذایی مردم گام های موثری برداشت.
با هدف آموزش و ارتقاء بهره وری دامداران؛
بازدید کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از مناطق عشایر نشین شهرستان جرقویه
در راستای هم اندیشی و برنامه ریزی؛
جلسه هم اندیشی رئیس تعزیرات حکومتی شهرستان آران و بیدگل با رئیس شبکه دامپزشکی این شهرستان
دکتر نظام طاهری گفت: صیانت هرچه بیشتر از واحدهای تولید وعرضه فرآورده های خام دامی و جلوگیری از فعالیت برخی سودجویان باعث بالا رفتن سطح امنیت غذایی جامعه می گردد.
با هدف افزایش نظارت های بهداشتی؛
اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در شهرستان اصفهان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان گفت: با اجرای این طرح در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان، بر بیش از 3 هزار واحد عرضه و 8 سرد خانه نگهداری فرآورده های خام دامی، 9 کشتارگاه دام و طیور و بیش از یک هزار و 500 رستوران و طباخی نظارت بهداشتی خواهد شد.
در راستای حفظ سرمایه های دامی؛
اجرای طرح واکسیناسیون رایگان تب برفکی در دام های سبک و سنگین شهرستان سمیرم
با هدف ممیزی بهداشتی صورت گرفت؛
بازدید رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از بزرگترین مجموعه تولیدی جوجه یکروزه بوقلمون کشور در شهرستان فریدن
دکتر عباس بدیعی گفت: استان اصفهان در رتبه نخست تولید گوشت بوقلمون در کشور قرار دارد و 30 درصد از ظرفیت پرورشی بوقلمون کشور را به خود اختصاص داده است.