• 1397/12/16 - 14:39
  • تعداد بازدید : 1724
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در شهرستان اصفهان برگزارشد:

کارگاه آموزشی بهداشت فرآورده های خام دامی ویژه بازرسان بهداشت محیط اصفهان

مسئول واحدنظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان پیرامون مبانی بهداشت و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و تقلبات و تخلف های این حوزه ,... در جمع بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شماره دو اصفهان مطالبی بیان داشت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان، پیرو درخواست مرکز بهداشت شماره دو اصفهان، کارگاه آموزشی اصول کنترل و نگهداری فرآورده های خام دامی ویژه کارشناسان بهداشت محیط آن مرکز با تدریس مسئول واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان در محل سالن اجتماعات مرکز بهداشت شماره دو اصفهان برگزار شد.

دکتر محمد رفیعی دولت آبادی در این کارگاه، پیرامون مبانی بهداشت و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و تقلبات و تخلف های این حوزه در سطح مراکز عرضه و رستوران ها و همچنین نحوه همکاری بازرسان دامپزشکی و بهداشت محیط در موضوعات مشترک، مباحث مختلف آموزشی را بیان داشت.

این کارگاه آموزشی که با حضور بیش از صد بازرس و به مدت 4 ساعت برگزار شد، با پرسش و پاسخ خاتمه یافت.

در جلسه ای که در حاشیه این کارگاه با حضور مسئولان بهداشتی آن مرکز برگزار شد، با توجه به استقبال حاضرین از این کارگاه و ضرورت تعامل سازنده بین دو نهاد به عنوان بازوان نظارتی بهداشتی، هماهنگی های در زمینه های دیگر آموزشی و همکاری بین دو مجموعه شبکه دامپزشکی و مرکز بهداشت انجام گرفت.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان اصفهان
  • کد خبر : 7276
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه