در محل شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز برگزار شد؛
نشست مدیریت و بهبود مسائل بهداشتی واحدهای پرورش مرغ گوشتی
در این نشست پیرامون مسائل بهداشتی واحدهای پرورش مرغ نیمچه گوشتی مطالبی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ به منظور پیشبرد اهداف سازمانی و همچنین ایجاد هماهنگی بیشتر بین شبکه دامپزشکی و بخش خصوصی، نشستی با حضور مسئولین فنی - بهداشتی واحد های پرورش مرغ گوشتی شهرستان هفته پیش در محل این شبکه برگزار گردید.
ابتدا دکتر سیامک رضوان<<سرپرست شبکه>> از حضور مسئولین فنی - بهداشتی در این جلسه تشکر و قدردانی و بیان کرد: با توجه به نامگذاری سال 1400 بنام سال تولید،پشتیبانی ها و مانع زدایی ها توسط مقام معظم رهبری، کلیه مسئولین و دست اندرکاران باید تلاش کنیم تا تولید کننده هیچ دغدغه ای نداشته باشد.
در ادامه این نسشت شرایط بهداشتی، قرنطینه ای و زیستی واحد های پرورش مرغ گوشتی شهرستان مورد بررسی قرار گرفت.
سپس مهندس واقفی مسئول واحد بهداشت و مدیریت بیماریهای طیور،آبزیان و زنبورعسل شبکه دامپزشکی شهرستان عملکرد فنی این واحد و همچنین عملکرد مسئولین فنی بهداشتی را بیان و عملکرد مسئولین فنی - بهداشتی واحدهای پرورش مرغ گوشتی شهرستان نطنز از ابتدای سال گذشته تا کنون مورد بررسی قرار گرفت.
این جلسه در پایان 11 مصوبه داشت که جهت اقدام از سوی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز به مسئولین فنی - بهداشتی واحد های پرورش ابلاغ گردید.
نظر دهید