در راستای صیانت از سلامت غذایی جامعه صورت گرفت؛
توقیف و معدوم سازی 368 کیلوگرم فرآورده های خام دامی در شهرستان اصفهان

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان؛ در بازرسی های صورت گرفته در هفته گذشته توسط همکاران واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه دامپزشکی شهرستان، از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی سطح شهر، میزان 368 کیلوگرم فرآورده خام دامی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ به علت داشتن شرایط ارگانولپتیکی نامناسب، معدوم و از چرخه مصرف انسانی خارج گردید.
دکتر سید اکبر حسینی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اصفهان در پایان، ضمن تشکر از همشهریان عزیز به دلیل داشتن حساسیت های بهداشتی، گفت: شهروندان فهیم، هر گونه مشاهده موارد مشکوک و عدم رعایت اصول بهداشتی در مراکز عرضه فراورده های خام دامی را از طریق تماس با شماره 1512، به این شبکه اعلام نمایند.
نظر دهید