سه شنبه 27 خرداد 1404

flag
  • 1397/10/03 - 13:54
  • تعداد بازدید : 1065
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آشنایی کارشناسان مراکز بهداشت و درمان استان اصفهان با بهداشت فرآورده های خام دامی، تقلب ها و تخلف ها در این حوزه

همکاری اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در زمینه آموزش کارشناسان مراکز بهداشت و درمان.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، با توجه به درخواست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک کارگاه آموزشی با موضوع  اصول کنترل و نگهداری فرآورده های خام دامی ویژه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ها با تدریس و استفاده از توان علمی معاون اداره  نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.

دکتر ناصر براتی در این کارگاه، پیرامون اصول  اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و انواع تفلب ها و تخلف ها در این حوزه در سطح مراکز عرضه و رستوران ها، موضوعات مختلف آموزشی را بیان داشت.

جلسه آموزشی فوق که به مدت 4 ساعت به طول انجامید با پرسش و پاسخ میان فراگیران و مدرس خاتمه یافت.

شایان ذکر است، با عنایت استقبال حاضرین از این کارگاه، مقرر گردید در زمینه های دیگر آموزشی نیز تعامل های بین دو نهاد انجام گیرد.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 3874
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب
گفتگوی آنلاین

سامانه گفتگوی آنلاین سازمان دامپزشکی کشور