آشنایی کارشناسان مراکز بهداشت و درمان استان اصفهان با بهداشت فرآورده های خام دامی، تقلب ها و تخلف ها در این حوزه
همکاری اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در زمینه آموزش کارشناسان مراکز بهداشت و درمان.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، با توجه به درخواست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان، یک کارگاه آموزشی با موضوع اصول کنترل و نگهداری فرآورده های خام دامی ویژه کارشناسان بهداشت محیط شهرستان ها با تدریس و استفاده از توان علمی معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در محل سالن اجتماعات معاونت بهداشتی برگزار شد.
دکتر ناصر براتی در این کارگاه، پیرامون اصول اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و انواع تفلب ها و تخلف ها در این حوزه در سطح مراکز عرضه و رستوران ها، موضوعات مختلف آموزشی را بیان داشت.
جلسه آموزشی فوق که به مدت 4 ساعت به طول انجامید با پرسش و پاسخ میان فراگیران و مدرس خاتمه یافت.
شایان ذکر است، با عنایت استقبال حاضرین از این کارگاه، مقرر گردید در زمینه های دیگر آموزشی نیز تعامل های بین دو نهاد انجام گیرد.
نظر دهید