• 1399/12/19 - 14:48
  • تعداد بازدید : 439
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان:

ارائه پیشنهادات از سوی صاحب نظران برون سازمانی در بهره وری مجموعه و بهبود فرآیندهای آن موثر است

سومین جلسه کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی در رابطه با نظام پیشنهادات در محل اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ سومین جلسه کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی در رابطه با نظام پیشنهادات با حضور اعضاء در محل سالن جلسات شماره دو برگزار شد.

دکتر محمد کشتکار معاون سلامت ابتدا از عملکرد اعضای کمیته و پیشنهاد کنندگان در سال99 تشکر و قدردانی نمود و در ادامه اظهار داشت: این کمیته در راستای بررسی پیشنهادات ارائه شده توسط همکاران اداره کل وشبکه های دامپزشکی استان برگزار می شود .

وی با اشاره به اهمیت کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی در رابطه با نظام پیشنهادات افزود : در جلسات این کمیته ضمن بررسی همه جانبه پیشنهادات ارائه شده بعضأ، از پیشنهاد دهندگان دعوت می شود تا با حضور در جلسات ضمن بیان جزئیات، از طرح خویش دفاع نمایند .

دکتر کشتکار در ادامه با تأکید بر بررسی دقیق پیشنهادات تصریح کرد: ارائه پیشنهادات توسط صاحب نظران برون سازمانی می تواند در بهره وری مجموعه  و بهبود فرآیندهای سازمانی موثر باشد لذا رویکرد این اداره کل بر جلب مشارکت عمومی در قالب نظام پیشنهادات است .

سید عباس مرتضوی دبیر کمیته پیشنهادات اداره کل دامپزشکی استان نیز با اشاره به اینکه این جلسه، آخرین نشست کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی در رابطه با نظام پیشنهادات در سال جاری می باشد، خاطرنشان کرد : نتایج بررسی پیشنهادات ارائه شده ضمن انعکاس به ارائه دهندگان، پیشنهادات برتر و قابل اجراء به منظور دریافت بازخورد های سازمانی اجرائی می گردد .

شایان ذکر است در سومین نشست کمیته ساختار و فناوری های مدیریتی، تعداد 7 پیشنهاد مورد بررسی کارشناسی قرار گرفت.

 

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار ستاد استان,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 272229
کلمات کلیدی
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه