دکتر کشتکار خبرداد؛
از امروز ۶۴ اکیپ عملیاتی نظارتی- بهداشتی در اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان فعالیت خود را آغاز کردند
دکتر محمدکشتکار معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان از آغاز طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ماه مبارک رمضان با حضور 64 اکیپ عملیات از روز چهارشنبه، 26 اردیبهشت ماه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در ادامه در خصوص این طرح، گفت: به غیر از نظارتهای روزانه و مستمر که در چرخه تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی انجام میشود، در مناسبتهای مختلف سازمان دامپزشکی کشور به صورت هماهنگ در کشور، طرحهای تشدید نظارتی را به مرحله اجرا در میآورد.
دکتر کشتکار در ادامه، اظهار داشت: اکیپهای نظارتی واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی شبکه های دامپزشکی ضمن بازدید از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی و بازارچههای مصرف از مراکز تولیدی و نگهداری این فرآورده های بصورت ویژه بازدیدهای دوره ای خود را انجام می دهند.
وی در ادامه با بیان اینکه 64 اکیپ ثابت و سیار در ماه مبارک رمضان سازماندهی شده اند، افزود: علاوه بر این 130 نفر بازرس بهداشتی دولتی، بیش از 400 نفر از مسئولان فنی و ناظران بهداشتی که در قالب بخش خصوصی در زمانهای عادی عملیات نظارت بر این چرخه را در طول سال به عنوان بازوهای اجرایی بدنه اداره کل دامپزشکی استان اصفهان به عهده دارند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان با بیان اینکه در ماه رمضان سال گذشته، بیش از 10 هزار مورد بازدید از مراکز تولید، توزیع و عرضه فراوردههای خام دامی انجام شده، گفت: حدود هفت هزار و 700 کیلوگرم انواع فرآورده خام دامی غیر بهداشتی در طی اجرای طرح تشدید نظارت در ماه رمضان در سال قبل از چرخه مصرف انسانی خارج شد.
دکتر کشتکار در پایان از شهروندان خواست گوشت و فرآوردههای خام مورد نیاز خود را از مراکز معتبر و مجاز که تحت نظارت دامپزشکی می باشد، تهیه کرده و از خرید گوشت از مراکز غیر مجاز و فرآورده های بدون هویت خودداری نمایند، خاطرنشان کرد: شهروندان محترم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف می توانند با شماره تلفن 1512 موارد تخلف را به شبکه دامپزشکی شهرستان ها جهت پیگیری های بعدی گزارش نمایند.
نظر دهید