باهدف ارتقاء سطح دانش و آگاهی؛
برگزاری کارگاه آموزشی و بازآموزی ویژه ذابحین کشتارگاه های دام و طیور استان اصفهان
با حضور بیش از 120 نفر از ذابحین کشتارگاه های دام و طیور استان اصفهان بار دیگر کارگاه آموزشی و بازآموزی شرایط پنج گانه ذبح شرعی برگزار و بر رعایت تمامی مسائل و ضوابط تاکید شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، یک کارگاه آموزشی و بازآموزی با حضور بیش از 120 نفر از ذابحین مستقر در کشتارگاه های دام و طیور در روز پنجشنبه 27 تیرماه درمحل سالن همایش مرکز آموزش علمی کاربری جهاد کشاورزی اصفهان برگزار شد.
ابتداحجت الاسلام و المسلمین احمدرضا کیانی مسئول دفتر نمایندگی ولی فقیه در اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ضمن عرض خیر مقدم به مدعوین درادامه به اهمیت امر ذبح به روش اسلامی پرداخت و از زحمات یکایک ذابحین کشتارگاه ها تشکر و قدردانی نمود.
وی در ادامه هدف از برگزاری این کارگاه آموزشی را برای فراگیران تشریح نمود و یادداشت و نکته برداری از مطالب آموزشی را خواستار شد و بر عمل به موازین شرعی توسط ذابحین در هنگام ذبح دام و همکاری با ناظرین شرعی مستقر در کشتارگاه های دام و طیور تاکید نمود.
حجت الاسلام و المسلمین کیانی در پایان به حمایت های همه جانبه دکترشهرام موحدی مدیر کل دامپزشکی استان از دفتر نمایندگی ولی فقیه اشاره ای کرد و افزود: اگر این حمایت ها نبود واقعا برگزاری جلسات ویژه ناظرین شرعی و همچنین ذابحین امکان پذیر نبود.
سپس دکتر موحدی مدیر کل دامپزشکی استان نیز ضمن ابزار خرسندی از دعوت به این جلسه و حضور در جمع قشر زحمتکشی از جامعه با توجه به مشغله های زیاد کاری ، در ادامه خطاب به ذابحین کشتارگاه های دام و طیور گفت: وظیفه شماها در کشتارگاه ها از وظیفه ی بسیار سنگینی است و اگر با آموزش های که دیده اید و تلاش های که می کنید در نتیجه ذبحی شرعی، اسلامی و براساس موازین دین انجام می دهید، لاشه ای استحصال خواهد شد که ان شاالله لفظ حلالا و طیبا به آن تعلق می گیرد و درثواب اقدامات نیکویی که توسط مصرف کننده گان گوشت قرمز و سفید انجام می گیرد به یقین شماها شریک خواهید بود.
وی به نقش بی بدیل ذابحین در تهیه غذای حلال و پاک اشاره کرد و افزود: اگر خدایی نکرده کوتاهی دراین زمینه صورت پذیرد مسئولیت آن بسیار زیاد خواهد بود و مورد سوال خواهیم قرار گرفت.
درادامه حجت الاسلام والمسلمین مجتی کوچک زاده مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان نیز با تشکر و قدردانی از زحمات ذابیحن کشتارگاه های دام و طیور در ادامه تصریح کرد: اگر شماها نباشید و یا کارتان به نحو احسن انجام نگیرد، مردم درامور روزمره دچار مشکل خواهند شد و این گویای ارزشمندی کارشماست که بخشی از زندگی عموم مردم وابسته به وظایف خطیر شما می باشد.
وی در ادامه پیرامون نقش غذا در شکل گیری شخصیت انسان ها سخن گفت و با اشاره به واقعه کربلا تصریح کرد:شکم دشمنان امام حسین(ع) از حرام پر شده بود که دست به این چنین جنایتی زدند.
حجت الاسلام و المسلمین کوچک زاده به اهمیت آموزش در اجرای وظایف و شغل اشاره کرد و گفت: وقتی مسئولیتی را می پذیریم می بایست همیشه به دنبال آن باشیم تا بتوانیم علم خودمان به منظور انجام بهتر مسئولیت را ارتقاء دهیم.
مسئول حوزه نماینگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان به برنامه ریزی و اجرای آموزش های متعدد با همکاری اداره کل دامپزشکی استان ویژه ناظرین شرعی، صنف قصابان و ذابیحن و همچنین ساخت فیم های آموزشی ویژه ذبح صحیح شرعی دام و طیور در کشتارگاه برای اولین بار در کشور توسط استان اصفهان اشاره کرد و گفت: افتخارمان این است که با اجرای این آموزش ها در سطح کشور پیشتاز هستیم و می بایست همچون گذشته با تلاش بیشتر برای دیگر استان ها الگو باشیم.
وی در پایان به اعتماد خوب مردم در امرذبح شرعی اشاره کرد و بر رعایت حداکثری تمامی مسائل، ضوابط دینی و شرعی در کشتاردام و طیور از سوی ذابحین تاکید کرد.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین مهدی عظیما کارشناس ذبح شرعی، این کارگاه آموزشی و باز آموزی را با پرداختن به عناوین و شرایط پنج گانه ذبح شرعی آغاز نمود.
وی در ادامه به تفکیک و تفصیل با استفاده از پاورپوینت آموزشی، شروط واجب ذبح شرعی همچون مسلمان بودن ذابح، بیان ذکر بسم الله، قبله، قطع اوداج اربعه و وسیله ذبح را ارائه نمود.
کارشناس ذبح شرعی در مبحثی دیگر اجزاء حرام حیوان حلال گوشت را معرفی نمود و به پرسش های فراگیران پاسخ داد.
حجت الاسلام و المسلمین عظیما در پایان از زحمات ذابحین و همکاری همه جانبه با ناظرین ذبح شرعی(روحانیون مستقر) در کشتارگاه ها به واسطه تلاش در امر تهیه غذای حلال تشکر و قدردانی نمود.
نظر دهید