• 1397/03/07 - 12:00
  • تعداد بازدید : 36
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کلاس های آموزشی- ترویجی با موضوع بیماری تب خون ریزی دهنده کریمه کنگو در شهرستان نجف آباد

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد از برگزاری 2 کلاس آموزشی ترویجی مقابله با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ دکتر محمد مهدی حسن پور ضمن اعلام این خبر اظهار داشت: با توجه به شروع فصل تکثیر و تزاید کنه ها به عنوان ناقل بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، به منظور افزایش آگاهی جمعیت در معرض خطر و آشنایی با مخاطرات و تهدیدهای بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، این شبکه در راستای افزایش آگاهی عمومی اقدام به برگزاری دو دوره کلاس آموزشی جهت گروه های هدف دامداران، قصابان و ناظرین بهداشتی کشتارگاه دام این شهرستان نموده است. 

وی افزود؛ در این کلاس ضمن ارائه مطالبی در مورد اهمیت بیماری و علائم بالینی بیماری در انسان و دام، در خصوص راه های کنترل و پیشگیری از بیماری و اهمیت سم پاشی جایگاه نگهداری دام به همراه رعایت اصول بهداشتی در قصابی ها و کشتارگاه ها همچنین پرهیز اکید از ذبح دام ها در خارج از کشتارگاه توضیحات لازم ارائه گردید.

دکتر حسن پور ضمن اشاره به نظارت دقیق این شبکه بر پیش سرد نمودن لاشه های استحصالی در کشتارگاه دام نجف آباد قبل از عرضه در قصابی ها خاطر نشان کرد؛ نگه داری لاشه دام کشتار شده پس از کشتار به مدت 24 ساعت در دمای یخچال(صفر تا چهار درجه سانتی گراد) با ایجاد تغییرات فیزیولوژیکی سبب ایجاد جمود نعشی و کاهش pH سبب از بین رفتن ویروس می شود که بعد از این مدت می توان گوشت را مصرف نمود.


 

  • گروه خبری : اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 17512
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

لینک کوتاه