مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان خبرداد:
استقرار116 اکیپ ثابت و سیار نظارت بهداشتی دامپزشکی بر کشتار دام ویژه عید سعید قربان
دکتر موحدی تاکید نمود: شهروندانی که به هر دلیلی نمی توانند دام قربانی خود را به کشتارگاه یا محلهای مشخص شده انتقال بدهند، جهت اعزام اکیپهای سیار با شماره چهاررقمی ۱۵۱۲ دامپزشکی تماس حاصل نموده و تا کارشناسان دامپزشکی جهت ارائه خدمات به محل کشتار مراجعه نمایند.
با هدف رتبه بندی کشتارگاه های صنعتی طیور؛
برگزاری جلسه هماهنگی اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان اصفهان
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان اظهار داشت: با اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ زمینه بهبود کیفیت این محصول بر سر سفره های مردم فراهم خواهد شد.
دیدار فرماندار شهرستان آران و بیدگل با مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان
دکتر اسماعیل بایبوردی فرماندار شهرستان آران و بیدگل در بازدید از آزمایشگاه مرکزی اداره کل دامپزشکی استان از نزدیک با وظایف دامپزشکی در تشخیص بیماری های واگیر دار دامی و مشترک بین انسان و دام، کشف تخلف ها و تقلب ها در حوزه مواد غذایی و..آشنا شد.
به مناسبت روز خبرنگار؛
نشست صمیمانه مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان با اصحاب رسانه
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان فرارسیدن هفدهم مردادماه، روز خبرنگار را به تمامی فعالان عرصه خبر و اطلاع رسانی تبریک گفت.
پیام تبریک مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان به مناسبت فرا رسیدن روز خبرنگار
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان متن پیام تبریک دکتر شهرام موحدی مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان به شرح زیر است:
رئیس اداره قرنطینه و امنیت زیستی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان :
صادرات فرآورده های غیر نفتی شاهرگ تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی
در 4 ماهه نخست سال 98 بیش از 6 میلیون کیلوگرم انواع فرآورده های دامی خوراکی و غیر خوراکی از استان اصفهان به 16 کشور جهان صادرگردیده است.
به پاس پیش برد و تحقق اهداف والای سازمان دامپزشکی کشور؛
تجلیل عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از مدیر کل دامپزشکی استان اصفهان+تصویر
عضو فراکسیون نمایندگان ولایی مجلس شورای اسلامی در دیدار با مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان، تلاش جهادی دامپزشکی در راستای صادرات فرآورده های غیر نفتی را نمونه ی بارزی از موفقیت در راه تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی عنوان کرد.
برگزاری جلسه هم اندیشی اجرای طرح ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت مرغ در استان اصفهان
رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و موادغذایی اداره کل دامپزشکی استان بیان نمود: از زمان اجرای عملیاتی طرح، گوشت مرغ با سه رتبه A+، A و B به بازار عرضه می گردد و حق انتخاب کیفیت و ویژگی های محصول خریداری شده برای مصرف کنندگان فراهم می گردد.