استاندار اصفهان در جمع مسئولان وفعالان دامپزشکی استان گفت؛
طلایه دار بودن اصفهان در تولیدات دام وطیور کشور حاصل تلاش فعالان دامپزشکی
استاندار اصفهان: استان اصفهان از برترین های تولید دام، طیور و آبزیان در کشور است.
به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، سیدرضا مرتضوی به مناسبت چهاردهم مهرماه آئین گرامیداشت روز ملی دامپزشکی در جمع مسئولان و فعالان دامپزشکی استان گفت: این موفقیت حاصل تلاش فعالان دامپزشکی استان است که با تلاش های شبانه روزی در تامین سلامت،تولید ، حفظ ونگهداری دام وطیور فراهم شده است.
وی گفت: دستیابی به این موفقیت تحسین برانگیز به این معنی است که فعالان دامپزشکی استان ماموریتی مضاعف بر کارکردهای خود را انجام داده اند و با تلاش مجاهدانه و شبانه روزی در بدنه دامپزشکی استان در قالب مراجعه حضوری، نظارت های کارشناسی وآموزش دامداران و با نگاه خیرخواهانه در سالیان سال در این مجموعه نهادینه شده و کمک کننده به تحقق موفقیت ها شده است.
استاندار اصفهان افزود: با ورود دامپزشکی به صدمین سال خدمت خود در کشور و باتوجه به پیشینه چند هزار ساله در تاریخ بشر، همچون رساله حقوق حضرت سجاد (ع) که در آن به حقوق حیوانات اشاره شده و پیامبر اکرم (ص) که در احادیث مختلف در خصوص برخورد با حیوانات و حقوقی که برمالک خود دارند همچون رسیدگی به حقوق حیوانات توصیه هایی نموده است.
سیدرضا مرتضوی گفت: با نگاه به ادبیات کهن خود در می یابیم که از دامپزشک به عنوان بیطار نام برده شده همچنین در داستانی در گلستان سعدی و کتاب های درسی دوره دبیرستان هم از دامپزشک یاد شده است.
وی افزود: هیچ وقت این تجربه و پیشینه نمی توانست موفق باشد و باید بپذیریم که پس از پیروزی انقلاب اسلامی در سال 57 و استقلال در شئونات مختلف، موانع را پشت سرگذاشتیم و با اتکا به دانش و توان داخلی در حوزه پزشکی و علوم و فنون و تکنولوژی به کشورهای همتراز پیوستیم و به رشد و بالندگی رسیدیم.
استاندار اصفهان گفت: یکی دیگر از خدماتی که به عنوان حوزه سلامت جامعه به آن پرداخته شد و از افتخارات در کشور است این است که در امید به زندگی از 52 به مرز 75 سال رسیدیم بطوریکه امید به زندگی در اول انقلاب 52 سال بود و اکنون به 75 سال رسیده است وبخشی از آن به خدمات مهم در حوزه دامپزشکی مرتبط است.
سیدرضا مرتضوی تصریح کرد: تولید دام سالم وجلوگیری از اپیدمی بیماری های واگیر از دام به انسان از مرگ و میر دام ها جلوگیری کرد و کیفیت زندگی مردم افزایش یافت و امروز جمهوری اسلامی براساس مجاهدت ها و موفقیت های در حوزه دامپزشکی بر قله افتخارات ایستاده است.
وی خاطرنشان کرد: در زمینه فرآوری، فرآیند چرخه تولید و تجهیزات این حوزه که به طور عمده وارداتی بود به مدد دامپزشکان با بهره گیری از دانش روز دنیا شرایط گونه ای شد که بخش قابل توجهی از این امکانات در داخل کشور تامین می شود و در قله ایستاده ایم.
نظر دهید