رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی :
پنجمین جلسه کمیته پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزارشد.
تقدیر مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان از اقدامات انجام گرفته در راستای پیشگیری از بیماری های دامی همچون آموزش دامداران و اجرای فاز دوم عملیات واکسیناسیون تب برفکی در سال جاری

به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان؛ پنجمین جلسه رسمی کمیته پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی در سال جاری در روز دوشنبه 10 دی ماه با محوریت رصد بیماری تب برفکی در استان به ریاست دکتر شهرام موحدی<< مدیرکل>> و با حضور معاون سلامت، رئیس و کارشناسان اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار شد.
دکتر وحید مقدس<<رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی>> و دبیر کمیته در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری های دامی و اقدامات دامپزشکی در راستای پیشگیری و کنترل آن ها به ویژه بیماری تب برفکی دراستان اصفهان ارائه نمود.
وی با بیان این که در دو هفته گذشته در روستاهای شهرستان های خمینی شهر، گلپایگان و فلاورجان پنج کانون بیماری تب برفکی شناسایی شده است در ادامه خاطر نشان کرد:با هماهنگی و اجرای عملیات واکسیناسیون، مراقبت و درمان، خوشبختانه بیماری در همان محل مهار و از پیشرفت آن جلوگیری به عمل آمد.
سپس دکترموحدی <<مدیرکل>> نیز با بیان تقدیر و تشکر از اقدامات انجام گرفته در راستای پیشگیری از بیماری های دامی از جمله برگزاری دوره های آموزشی مختص دامداران با استفاده از ظرفیت علمی کارشناسان دامپزشکی و همچنین اجرای عملیات واکسیناسیون یکصدهزار راس دام سبک و سنگین صنعتی، روستایی و عشایری استان در قالب فازدوم توسط نیروهای دامپزشکی دولتی و بخش خصوصی درسراسر استان، درادامه بر اهمیت رعایت حداکثری ضوابط امنیت زیستی در دامداری ها و نظارت بیشتر به حمل و نقل دام زنده و...تاکیدکرد.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با جمع بندی موضوعات مطرح شده در این جلسه هم اندیشی، اصلاح اطلاعات واحدهای اپیدمیولوژیک در سامانه پایش و مراقبت بیماری های دامی سازمان دامپزشکی کشور(GIS) و نظارت بیشتر بر عملکرد بخش خصوصی را از مسئولین ذی ربط خواستار شد.
در پنجمین جلسه کمیته پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان مقررگردید؛ تمهیدات لازم جهت اجرای رایگان یک نوبت واکسیناسیون برعلیه بیماری تب برفکی در دامداری های خرد و سنتی که دامدار بضاعت مالی جهت تهیه واکسن را ندارد تا قبل از پایان سال جاری اندیشیده شود و همچنین در خصوص اعزام اکیپ های واکسیناسیون به برخی از مناطق عشایری خارج از استان به جهت واکسینه نمودن دام های کوچ رو تصمیماتی اتخاذ گردید.
نظر دهید