• 1398/04/02 - 06:39
  • تعداد بازدید : 1614
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
باهدف حفظ و حراست از سلامت عمومی مردم؛

راه اندازی و آغاز به کار اتاق پیش سرد کشتارگاه دام شهرستان بویین میاندشت

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت اظهار داشت: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو، پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت؛ دکتر نصرت اله اصلانی<<رئیس شبکه>> در شرح این خبر گفت: در راستای ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت قرمز و پیشگیری از انتقال بیماریهای مشترک بین انسان و دام با پیگیری های به عمل آمده اتاق پیش سرد کشتارگاه دام بویین میاندشت تکمیل و آغاز به کار نمود.

وی افزود: با راه اندازی اتاق پیش سرد، لاشه دام های کشتاری در کشتارگاه پس از بازرسی بهداشتی و ممهور شدن به مهر دامپزشکی و لیبل گذاری به مدت 24 ساعت در این محل نگهداری و سپس در مراکز فروش توزیع می شود.

 دکتر اصلانی تصریح کرد: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو،  پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده  و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت در پایان خاطر نشان کرد:در فرایند پیش سرد با نگهداری لاشه ها در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت بر اثر جمود نعشی و اسیدوز و کاهش PH که در لاشه ایجاد می شود عوامل بیماریزا در گوشت از بین رفته و خطر انتقال این بیماری ها از طریق گوشت بر طرف می شود و از لحاظ مصرف نیز گوشت کیفیت بهتری پیدا می کند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان بوئین میاندشت
  • کد خبر : 133759
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید