• 1398/10/25 - 11:26
  • تعداد بازدید : 772
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حفظ و حراست از سلامت عمومی؛

پلمب 10 باب مغازه قصابی متخلف در شهرستان چادگان

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان چادگان اظهار داشت: کشتار دام در کشتارگاه ها تحت نظارت بهداشتی کارشناسان دامپزشکی انجام می گیرد که این موضوع سبب پیشگیری از بروز بیماری هایی همچون تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب مالت، سل و... خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان چادگان، دکترسید محمد قریشی<< سرپرست شبکه>>  با اعلام این خبر گفت: به منظور ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی، کارشناسان این شبکه نسبت به تشدید نظارت های بهداشتی بر تولید تا عرضه فرآورده های خام دامی در سطح شهرستان اقدام نمودند.

وی افزود: در این راستا و به استناد قانون سازمان دامپزشکی کشور و همچنین آئین نامه اجرایی نظارت بهداشتی، تعداد 10 باب مغازه قصابی در سطح شهرستان به علت تکرار تخلف های تهدید کننده بهداشت عمومی، کشتار غیر مجاز دام و عدم پایبندی به تعهد نامه های اخذ شده، با هماهنگی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان و دستگاه قضایی شهرستان چادگان و همکاری شبکه بهداشت و درمان و نیروی انتظامی این شهرستان پلمب گردید.

دکتر قریشی با بیان اینكه گوشت‌ های عرضه‌ شده در قصابی ها باید در كشتارگاه های تحت نظارت دامپزشكی تهیه شود، تاكید نمود: در كشتارگاه ها، دام قبل، حین و بعد از كشتار تحت بازرسی و كنترل دقیق بازرسان بهداشتی دامپزشکی قرار می ‌گیرد که این امر سبب كنترل و پیشگیری از بیماری‌ های مشترك بین انسان و دام از جمله تب خونریزی دهنده كریمه كنگو، تب مالت، سل و ... خواهد شد و کشتار غیر مجاز دام و بدون نظارت دامپزشکی، سلامت عمومی جامعه را به شدت به خطر می اندازد.

سرپرست شبکه  دامپزشکی شهرستان چادگان در پایان خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده لاشه دام بدون مهر و برچسب دامپزشکی و همچنین بروز تخلف بهداشتی در سطح تمامی مراکز عرضه فرآورده های خام دامی، گزارش آن را از طریق تماس با شماره چهار رقمی 1512 با کارشناسان نظارت بهداشتی شبکه های دامپزشکی در میان بگذارند.

 

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان چادگان
  • کد خبر : 248303
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید