• 1398/10/07 - 13:55
  • تعداد بازدید : 1075
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در ادامه تعامل و همکاری های اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در زمینه آموزش کارشناسان مراکز بهداشتی و درمانی؛

آشنایی کارشناسان شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر با بهداشت فرآورده های خام دامی، تقلب ها و تخلف ها در این حوزه

معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در جمع کارشناسان بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان خمینی شهر، اصول اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی و... را تشریح نمود.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر؛ یک کارگاه آموزشی با موضوع  اصول کنترل و نگهداری فرآورده های خام دامی ویژه کارشناسان شبکه بهداشت و درمان این شهرستان با تدریس و استفاده از توان علمی دکتر ناصر براتی معاون اداره  نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار شد.

دکتر براتی در این کارگاه، پیرامون اصول اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و انواع تفلب ها و تخلف ها در این حوزه در سطح مراکز عرضه و رستوران ها، موضوعات مختلف آموزشی را بیان داشت و به سوالات حاضران پاسخ داد.

معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامزشکی استان در پایان با اشاره به همکاری بسیار خوب شبکه بهداشت و درمان با شبکه دامپزشکی شهرستان، برگزاری کلاس های آموزشی و همچنین اجرای بازرسی های مشترک از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی را از جمله اقدامات مهم در تامین سلامت و بهداشت عمومی جامعه عنوان داشت و خواستار همکاری دستگاه های ذی ربط با شبکه دامپزشکی شد.

                                                                                                                                                                             

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان خمینی شهر
  • کد خبر : 247524
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید