• 1398/10/02 - 13:41
  • تعداد بازدید : 989
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان در بازدید از یک کارخانه تولید کنسرو ماهی تن در شهرستان فریدونشهر تاکید نمود:

نقش نظارتی دامپزشکی در تضمین سلامت فرآورده های خام دامی

دکتر موحدی مدیرکل دامپزشکی استان طی نشستی با مدیر عامل یک کارخانه تولیدی در زمینه کنسرو تن ماهی از رعایت حداکثری ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای در زمینه افزایش سطح کیفیت محصولات سخن گفت.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریدون شهر؛ دکتر شهرام موحدی << مدیر کل>> و همراهان با سفر به این شهرستان ضمن دیدار و گفتگو با فرماندار و کارکنان شبکه دامپزشکی، از یک کارخانه فعال در زمینه تولید کنسرو ماهی بازدید نمودند.

دکتر موحدی ضمن بازدید میدانی از خط تولید این واحدی تولیدی، طی نشستی با مدیر عامل و همچنین مسئول فنی و بهداشتی به گفتگو و تبادل اطلاعات پرداخت و بر نقش نظارتی دامپزشکی در تضمین سلامت فرآورده های خام دامی تاکید نمود.

وی افزایش سطح کیفیت و سلامت فرآورده ها را مستلزم همکاری با شبکه دامپزشکی برشمرد و بر رعایت حادکثری ضوابط بهداشتی و قرنطینه ای تاکید کرد.

در پایان این دیدارو گفتگو مدیر عامل شرکت تولیدی کنسرو ماهی تن مستقر در شهرستان فریدونشهر ضمن بیان برخی مشکلات موجود بر سر تحقق اهداف تولید، از حضور مدیرکل دامپزشکی استان و همکاری های موثر شبکه دامپزشکی این شهرستان سپاس و قدردانی نمود.

  • گروه خبری : روابط اداره کل دامپزشکی استان اصفهان ,اخبار شهرستان,اخبار ستاد استان,شهرستان فریدون شهر,اخبار اسلایدر
  • کد خبر : 247367
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید