• 1398/07/29 - 12:22
  • تعداد بازدید : 1172
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در حضور رابطین سلامت ادارات شهرستان نجف آباد عنوان شد؛

یکی از مهمترین اهداف سازمان دامپزشکی کشور ارتقاء بهداشت شیر خام است

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد اظهار داشت: با نصب شیر سرد کن در واحد های دامداری و همچنین حمل و نقل و نگهداری شیر خام و کاهش دمای این فرآورده استراتژیک به دمای 4- 0 درجه، می توان از افزایش بار میکروبی آن ممانعت به عمل آورد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ یک کلاس آموزشی ترویجی ویژه رابطین سلامت ادارات در خصوص ارتقاء بهداشت شیرخام در محل سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان این شهرستان برگزار شد.

دکتر محمد مهدی حسن پور<< رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد>> در این کلاس با برشمردن کاهش بار میکروبی به عنوان یکی از اهداف سازمان دامپزشکی کشور در راستای ارتقاء کیفیت شیر خام به راه های رسیدن به این هدف مهم از تولید و تا عرضه آن اشاره و افزود؛ دمای شیر حین خروج از بدن دام تقریبا 37 درجه است که شیر در این دما بسیار فساد پذیر می باشد حال با نصب شیر سرد کن در واحد های دامداری و همچنین حمل و نقل و نگهداری آن و کاهش دمای این فرآورده استراتژیک به دمای 4- 0 درجه می توان از افزایش بار میکروبی آن ممانعت به عمل آورد.

وی تصریح کرد؛ با همکاری شبکه بهداشت و درمان و سایر ارگان های ذی صلاح و ضابطه مند کردن بیشتر نظارت ها بر لبنیات سنتی، شاهد افزایش بیشتر کیفیت فرآورده های لبنی خواهیم بود.

سپس دکتر محمد رضا قاسمی کارشناس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و  مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان به مهمترین مباحث ارتقاء بهداشت  شیر خام از جمله رعایت اصول بهداشتی در دامداری ها و خصوصا عملیات شیر دوشی، شرایط و ضوابط حمل و نقل این فرآورده مهم و برخی تقلبات رایج در این صنعت پرداخت.

وی به انجام بازدید های مستمر و  سرزده از محل دامداری ها و یا مراکز جمع آوری شیر خام در سطح استان و بررسی تاسیسات و رعایت ضوابط بهداشتی آن ها اشاره نمود و در پایان خاطر نشان کرد؛ سودجویی اقتصادی در حوزه سلامت، تهدید کننده امنیت غذایی جامعه است و همواره برخورد با متخلفین در دستور کار اداره کل دامپزشکی استان قرار دارد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان نجف آباد
  • کد خبر : 245193
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید