• 1399/01/30 - 08:25
  • تعداد بازدید : 427
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی؛

تولید سالانه بیش از 10 هزار تن گوشت مرغ در شهرستان نطنز

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز از وجود 73 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 4 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه ریزی در سطح این شهرستان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز؛ دکتر سیامک رضوان <<سرپرست شبکه>> ضمن اعلام این خبر گفت: بیشترین فعالیت صنایع دامپروری صنعتی و سنتی شهرستان نطنز در زمینه های پرورش دام سبک و سنگین، طیور و زنبور عسل می باشد.

وی همچنین بیان کرد: شهرستان نطنز در حال حاضر دارای 73 واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت بیش از 4 میلیون و 500 هزار قطعه جوجه ریزی در سال و تولید بیش از 10 هزار تن گوشت مرغ می باشد.

دکتر رضوان اضافه کرد: این شهرستان دارای 4 واحد فعال تولید تخم مرغ با ظرفیت سالانه بیش از 4 هزار تن تخم مرغ و همچنین 3 واحد فعال مرغ مادر گوشتی با ظرفیت 129 هزار قطعه مرغ مادر گوشتی و تولید بیش از 8 میلیون و 500 هزار عدد تخم مرغ نطفه دار می باشد.

سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نطنز تصریح کرد: از وظایف ذاتی دامپزشکی تامین بهداشت تولیدات دامی، بازدیدها و نظارت های مداوم و برنامه ریزی شده از اماکن دامی است که لازم است قبل و بعد از احداث و بهره برداری مورد بازرسی بهداشتی قرار گیرد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان نطنز
  • کد خبر : 251180
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید