• 1404/02/08 - 09:45
  • تعداد بازدید : 29
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در سال 1403 توسط شهرستان شهرضا صورت گرفت؛

اجرای عملیات تست سل بر روی بیش از 6 هزار راس دام سنگین در شهرستان شهرضا

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا؛ دکتر حمید رئیس زاده  رییس شبکه دامپزشکی در تشریح جزئیات این خبر گفت: در سال 1403 با تلاش و همت کارشناس واحد بهداشت و مدیریت بیماری های دامی شبکه دامپزشکی، بیش از 6 هزار رأس گاو و گوساله جهت شناسایی بیماری سل تحت عملیات توبرکولیناسیون قرار گرفتند.

وی افزود: بیماری سل از مهم‌ترین بیماری‌های عفونی و مشترک بین انسان و دام است که با رعایت ضوابط بهداشتی و قرنطینه‌ای از قبیل شناسایی کانون‌های آلودگی و حذف دام‌های آلوده، رعایت اصول امنیت زیستی، برگزاری کلاس های آموزشی، پاک‌سازی و ضدعفونی محیط می‌توان با این بیماری مبارزه کرد.

دکتر رئیس زاده در خصوص تعداد موارد راکتور سل نیز اظهار داشت: در این مدت به لطف خداوند متعال و همت همکاران شبکه دامپزشکی تعداد راکتور مثبت سل شهرستان صفر می باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان شهرضا در پایان ابراز داشت : شناسایی و مبارزه با بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از مهم‌ترین اهداف دامپزشکی است که بیماری‌های سل و بروسلوز از جمله بیماری‌های قابل انتقال بین انسان و دام هستند که می‌توانند از طریق مصرف فرآورده‌های لبنی سنتی و آلوده، مصرف کنندگان را درگیر کرده و موجبات آلودگی جمعیت دامی و گله‌های مولد را فراهم آورند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان شهرضا
  • کد خبر : 338245
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

تصاویر

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید