توسط شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان صورت گرفت؛
استقرار مسئول فنی و ناظر بهداشتی در فروشگاههای زنجیره ای عرضه کننده فرآورده های خام دامی
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان، دکتر محمد سلیمانی پور گفت: در راستای تأمین فرآورده های خام دامی سالم و بهداشتی مورد نیاز خانوار و صیانت از حقوق مصرف کنندگان و با توجه به اینکه اجرای اصول و ضوابط بهداشتی و نظارت بر عرضه فرآورده های خام دامی یکی از وظایف اصلی سازمان دامپزشکی بوده، لذا این شبکه نیز مطابق با قوانین و آیین نامه های نظارتی اقدام به استقرار ناظرین بهداشتی در فروشگاههای زنجیره ای و ایجاد نظارت بهداشتی حداکثری و کنترل کیفی فرآورده های خام دامی تا لحظه تحویل به سبد مصرفی خانوار نموده است.
دکتر محمد سلیمانی پور در ادامه تصریح نمود: با توجه به ضوابط و مقررات سازمان دامپزشکی کشور هر گونه عرضه در شرایط غیر بهداشتی تخلف محسوب گردیده و این شبکه با متخلفین برخورد قانونی و بدون اغماض انجام می دهد .
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان لنجان ضمن تاکید بر اینکه کلیه فرآورده های خام دامی عرضه شده در بازار باید در کشتارگاهها و تحت نظارت ناظر ذبح شرعی ، کشتار و همچنین تحت نظارت مسوولین فنی و ناظرین بهداشتی دامپزشکی استحصال و یا بسته بندی گردد از شهروندان خواست از تهیه هرگونه فرآورده خام دامی نظیر گوشت قرمز و سفید فاقد لیبل و هویت خودداری نمایند و فرآورده های خام دامی خود را تنها از مراکز مجازی که تحت نظارت شبکه دامپزشکی می باشند تهیه نمایند و هرگونه تخلف بهداشتی در زمینه تولید و عرضه فرآورده های خام دامی را توسط سامانه 1512 به این شبکه اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید