درراستای حفظ امنیت غذایی جامعه و ایجاد تنوع در مصرف محصولات پروتئین صورت گرفت؛
نظارت بهداشتی بر کشتار و توزیع بالغ بر 450 تن گوشت شتر در شهرستان نجف آباد
دکتر میثم استکی سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد اعلام نمود: از ابتدای سال 1402 تاکنون بالغ بر 450 تن گوشت شتر تحت نظارت های بهداشتی کشتارگاه دامپزشکی روانه بازار مصرف شهرستان نجف آباد و حومه گردیده است .
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد دکترمیثم استکی سرپرست شبکه گفت: اقدامات دامپزشکی در فرآیند توزیع گوشت شتر شهرستان ، مشتمل بر اعمال نظارت بهداشتی و قرنطینه ای بر ورود لاشه های ارسالی از استان های مرزی و لاشه های کشتاری در کشتارگاه دام این شهرستان می باشد در این راستا از ابتدای سال تاکنون بیش از 301 هزار کیلوگرم گوشت شتر به صورت لاشه ای تحت نظارت بهداشتی و قرنطینه ای از خارج از استان به شهرستان نجف آباد وارد گردیده که پس از تایید ناظران بهداشتی دامپزشکی اجازه توزیع در مراکز عرضه سطح شهرستان نجف آباد داده شده است.
وی همچنین درادامه افزود: از ابتدای سال تا کنون تعداد بالغ بر 465 نفر شتر در کشتارگاه دام این شهرستان کشتار و بیش از 148 هزارو 500 کیلوگرم گوشت شتر تحت نظارت دقیق و مستمر بازرسین بهداشتی مستقر در کشتارگاه دام اجازه مصرف دریافت نموده در برخی از موارد به علت موارد بهداشتی از قبیل ابتلا به بیماری های میکروبی و آلودگی های انگلی، واجد شرایط مصرف نبوده و معدوم گردیده است .
سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد در پایان، بازرسی و نظارت بر کشتار دام در کشتارگاه که در راستای امنیت و سلامت غذایی جامعه میباشد را بسیار مهم دانست و از تمامی شهروندان خواست خرید گوشت قرمز را از مراکز معتبر که قوانین دامپزشکی را رعایت و لاشه های فروش آنها مهر و لیبل کشتارگاه را دارند تهیه نمایند و مراتب هرگونه تخلف را از طریق سامانه 1512 و یا تماس با شبکه دامپزشکی شهرستان به بازرسان این شبکه اطلاع رسانی نمایند.
نظر دهید