در راستای صیانت از سلامت شهروندان صورت گرفت؛
کشف، توقیف و معدوم سازی بیش از 500 کیلوگرم مرغ غیر قابل مصرف در یک مرکز توزیع شهرستان نجف آباد

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد؛ دکتر میثم استکی رییس شبکه با اعلام این خبر گفت: طی بازرسی های صورت گرفته توسط کارشناسان واحد نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی این شبکه از یک مرکز توزیع فرآورده های خام دامی حدود 560 کیلوگرم گوشت مرغ ناسالم و تاریخ مصرف گذشته کشف و توقیف شد.
وی افزود: کارشناسان این شبکه پس از توقیف محموله، ضمن ارجاع نمونه به آزمایشگاه و حصول نتیجه آزمایشات و تایید ناسالم و غیرقابل مصرف بودن این محصولات، با اخذ دستور مقام قضایی این کشفیات را معدوم سازی کردند.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد از شهروندان خواست درصورت مشاهده هرگونه علائم مشکوک حاکی از ناسالم بودن فراورده های خام دامی حتماً با شماره 1512 دامپزشکی تماس گرفته و پرسنل این شبکه آماده پاسخگویی شبانه روزی در زمینه شکایات و انتقادات و پیشنهادات شهروندان میباشند.