با حضور مسئولین مراکز درمانی، مایه کوبی و مسئولین فنی بهداشتی واحد های مرغ تخمگذار شهرستان اردستان برگزار گردید؛
جلسه آموزشی و بازآموزی پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان افزایش حساسیت و رعایت حداکثری دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه و امنیت زیستی از سوی مسئولین مراکز درمانی، مایه کوبی و مسئولین فنی بهداشتی این شهرستان را خواستار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان اردستان؛ جلسه آموزشی و بازآموزی با موضوع پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با حضور کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان اصفهان و مسئولین مراکز درمانی، مایه کوبی و مسئولین فنی بهداشتی واحد های مرغ تخمگذار شهرستان اردستان در محل این شبکه برگزار گردید.
دکتر سعید راعی<<رئیس شبکه>> در این نشست، شرایط حساس کنونی کشور را در خصوص احتمال بروز بیماری آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان بویژه از نظر موقعیت ژئوپلوتیک کشور تشریح نمود.
وی به تعدد و تراکم واحدهای صنعتی پرورش طیور در سطح شهرستان اشاره و با توجه به آغاز فصل سرد سال و مهاجرت پرندگان آزاد پرواز، بر افزایش حساسیت ها و رعایت دستورالعمل های بهداشتی و قرنطینه و امنیت زیستی از سوی مسئولین مراکز درمانی، مایه کوبی و مسئولین فنی بهداشتی تاکید کرد.
دکتر راعی در بخشی دیگر به اهمیت وظایف نیروهای دامپزشکی در خط مقدم پیشگیری و مقابله با بیماری های دامی و مشترک بین انسان و دام اشاره و از زحمات آنان در ارتقاء سطح بهداشت و سلامت عمومی جامعه و صیانت از سرمایه های ملی تشکر و قدردانی نمود.
در ادامه دکتر حمیدرضا امیری کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور اداره کل دامپزشکی استان با ارائه مستندات اخذ شده از سامانه GIS به تحلیل گزارش فعالیت های مراکز پرداخته و نظارت دقیق، صحیح و بی قید و شرط مسئولین مربوطه را خواستار شد.
وی به مهم ترین راهکارهای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان اشاره و ثبت سریع گزارش بیماری در سامانه GIS و در صورت ضرورت اعلام به صورت تلفنی یا کتبی به شبکه دامپزشکی را خواستار شد.
کارشناس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور دامپزشکی استان اصفهان در این نشست بر شناسایی کلیه ضعف های ساختاری موجود در واحد های پرورش طیور گوشتی و تخمگذار موجود و گزارش به شبکه و نظارت بر رفع نواقص مذکور بر اساس جدول زمانبندی شده با الویت دادن به ساختار ورودی و قرنطینه کارآمد تاکید نمود.
شایان ذکر است افزایش نظارت بر عقیم سازی کود حاصل از دوره پرورش و مشروط نمودن صدور مجوز جوجه ریزی جهت مرغدار به عقیم سازی کود پایان دوره، حفر چاه و کانال تلفات داخل محوطه مرغداری و الزام به سرپوشیده نمودن آن ها و... از دیگر مباحث مهمی بود که در این نشست آموزشی و بازآموزی مطرح گردید.
نظر دهید