تلاش در راستای مقابله با بروزبیماری های مشترک بین و انسان و دام؛
معدوم سازی یک راس الاغ مشکوک به هاری در شهرستان بویین و میاندشت
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت تصریح کرد: بیماری هاری یک بیماری خطرناک مشترک بین انسان و دام است که ویروس عامل این بیماری از طریق بزاق و گزش حیوان هار انتقال و ابتلاء دام گزیده شده به این بیماری قطعی است.
تلاش در جهت صیانت از سرمایه های دامی؛
واکسیناسیون 2 هزار و 150 راس دام سنگین روستایی بر علیه بیماری لمپی اسکین در شهرستان بویین میاندشت
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت از سمپاشی 75 هزار متر ربع اماکن دامی این شهرستان در جهت مبارزه و کنترل جمعیت حشرات ناقل بیماری لمپی اسکین خبرداد.
دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بویین میاندشت بیان نمود:
برخورد قاطع و بدون اغماض دستگاه قضایی با متخلفان بهداشتی در حوزه دامپزشکی
به مناسبت هفته قوه قضاییه، دکترنصرت اله اصلانی رییس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت با دادستان عمومی و انقلاب این شهرستان دیدار نمود.
باهدف حفظ و حراست از سلامت عمومی مردم؛
راه اندازی و آغاز به کار اتاق پیش سرد کشتارگاه دام شهرستان بویین میاندشت
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بویین میاندشت اظهار داشت: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو، پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان بوئین میاندشت خبر داد:
مثبت شدن نتیجه آزمایش نمونه هاری یک قلاده سگ نگهبان در شهر افوس
با تلاش اکیپ مبارزه با بیماری های شبکه دامپزشکی شهرستان بوئین و میاندشت؛ تعداد74 قلاده سگ صاحب دار در منطقه بر علیه بیماری هاری واکسینه شدند.