• 1403/10/17 - 10:44
  • تعداد بازدید : 125
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
توسط شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر صورت گرفت؛

واکسیناسیون یکصد و سه هزار راس دام سبک علیه بیماری های دامی در شهرستان خمینی شهر

به گزارش روابط عمومی دامپزشکی شهرستان خمینی شهر؛ دکتر فضل الله صالحی رییس شبکه بیان نمود: در راستای ارتقای سطح سلامت جامعه و با همکاری مراکز مایه‌کوبی فعال شهرستان و اداره بهداشت و مدیریت بیماری های دامی این شبکه در ابتدایی سال جاری تا کنون تعداد یکصد و سه هزار راس دام سبک علیه بیماری های دامی از جمله آبله و شاربن، هاری، طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) به صورت رایگان واکسینه شدند.

وی افزود:این آمار نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته که این امر حاصل آموزش مداوم دامداران توسط پرسنل دامپزشکی درهنگام مراجعه به دامداری ها جهت واکسیناسیون دام ها می باشد.

دکتر صالحی ضمن اشاره به تحقق 118 درصدی واکسیناسیون طاعون نشخوارکنندگان کوچک (PPR) در شهرستان گفت: بیماری PPR یک بیماری ویروسی به شدت مسری می باشد که در صورت عدم پیشگیری و درمان، باعث لاغری شدید و تلف شدن دام می گردد و واکسیناسیون، ضد عفونی جایگاه های دام، قرنطینه و عدم جابجایی دام آلوده نقش موثری در ریشه کنی بیماری دارد.

رییس شبکه دامپزشکی شهرستان خمینی شهر در پایان گفت: دامداران نسبت به واکسیناسیون دام ها به صورت منظم و رعایت اصول قرنطینه و ضدعفونی دامداری ها اهتمام ویژه داشته باشند و به منظور بالا بردن کیفیت واکسیناسیون و اثر بخشی واکسن و حفظ سلامت واکسیناتورها، نسبت به تجهیز دامداری به نرده و قسمت مقید سازی دام، اقدام نمایند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان خمینی شهر
  • کد خبر : 331937
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید