• 1401/03/05 - 11:16
  • تعداد بازدید : 238
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوانسار:

احتمال ابتلای انسان به بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو بر اثر له کردن کنه آلوده و یا تماس با خون یا بافت دام آلوده وجود دارد

کلاس آموزشی ترویجی آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در روستای رحمت آباد شهرستان خوانسار برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان خوانسار؛ کلاس آموزشی ترویجی با موضوع آشنایی با بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در محل مسجد جامع روستای رحمت آباد این شهرستان با همکاری دهیار روستا و همیاری متولی مسجد ویژه اهالی، دامداران و افراد در معرض خطر این بیماری برگزار گردید.

مهندس بهاء اله خسروی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان خوانسار در این کلاس آموزشی ضمن توضیح درباره برخی از بیماری های خطرناک مشترک بین انسان و دام، تصریح کرد: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو یک بیماری ویروسی است که با شروع فصل گرما احتمال بروز این بیماری افزایش می یابد و تا پایان فصول گرم (زمان مناسب رشد و تکثیر کنه ها) ضرورت دارد مراقبتهای ویژه ای انجام پذیرد.

وی ادامه داد: این بیماری توسط کنه ها در طبیعت می تواند موجب الودگی دام ها شود و متاسفانه اکثر اوقات در دام ها علایم مشهودی دیده نمی شود در حالیکه در انسان از طریق له کردن کنه آلوده یا تماس با خون یا بافت دام الوده و یا حتی تماس با فرد بیمار می تواند موجب ابتلا شود و اغلب این بیماری به صورت حاد و با مرگ و میر بالا رخ می دهد. لذا استفاده از لباس کار، چکمه و دستکش و رعایت بهداشت فردی ضروری است.

سپس در ادامه دکتر نسرین وکیلی کارشناس تشخیص و درمان شبکه ضمن تشکر از حضور پررنگ بانوان در این کلاس تاکید کرد: احتمال بروز این بیماری در زنان خانه دار هم وجود دارد و بهتر است زنان خانه دار هنگام قطعه قطعه کردن گوشت از دستکش یکبار مصرف استفاده کنند.

وی با بیان اینکه احتمال انتقال بیماری از طریق مصرف گوشت آلوده دور از انتظار نیست، گفت: نگهداری گوشت گرم به مدت 24 ساعت در یخچال به علت کاهش PH سبب از بین رفتن ویروس این بیماری می شود.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان خوانسار
  • کد خبر : 286546
کلمات کلیدی
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید