• 1400/08/08 - 09:42
  • تعداد بازدید : 424
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدن:

آموزش مستمر، از مهم ترین روش های ارتقاء کیفیت بهداشتی شیر خام است

نشست کمیته ساماندهی و ارتقاء کیفیت شیر خام شهرستان فریدن با موضوع بررسی راهکارهای اجرای طرح ارتقاء سطح بهداشت این فرآورده خام دامی در محل فرمانداری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریدن؛ در این جلسه اقدامات صورت گرفته و پیشنهادات عملی جهت کاهش بار میکروبی، سوماتیک سل و آفلاتوکسین در شیرخام، برگزاری جلسات آموزشی برای دامداران، الزام ماست بندی ها به تهیه و تامین شیر از مراکز جمع آوری شیرخام و دامداری های صنعتی دارای مسئول فنی بهداشتی دامپزشکی، طرح لیبل گذاری لبنیات محلی وسنتی مطرح و مورد بررسی قرار گرفت.

 دکتر اسماعیل کیماسی رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدن با تاکید بر اهمیت بهداشت شیر، آموزش مستمر دامداران و همچنین رانندگان خودروهای حمل شیرخام را یکی ازمهمترین راه های ارتقا کیفیت این فرآورده خام دامی دانست.

وی در این نشست از  بکارگیری 4 نفر مسئول فنی و ناظر بهداشتی دامپزشکی در مراکز جمع آوری شیر خام، بازرسی های مستمر از این مراکز و همچنبن ارجاع یک پرونده تخلف به مراجع قضایی به علت رعایت نکردن دستورالعمل های بهداشتی خبر داد.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,خبر,شهرستان فریدن
  • کد خبر : 278383
کلمات کلیدی
prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

prisf مسئول روابط عمومی اداره کل دامپزشکی اصفهان

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید