• 1399/03/08 - 18:21
  • تعداد بازدید : 577
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در راستای حفظ و حراست از سلامت عمومی ؛

آغاز به کار سالن پیش سرد کشتارگاه دام شهرستان فریدونشهر

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر اظهار داشت: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو، پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.

به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر؛ دکتر محمدرضا موسی خانی<<رئیس شبکه>> در شرح جزییات این خبر گفت: در راستای ارتقاء کیفیت بهداشتی گوشت قرمز و پیشگیری از انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام با پیگیری های به عمل آمده اتاق پیش سرد کشتارگاه دام این شهرستان آغاز به کار نمود.

وی افزود: با راه اندازی اتاق پیش سرد، لاشه دام های کشتاری در کشتارگاه پس از بازرسی بهداشتی و ممهور شدن به مهر دامپزشکی و لیبل گذاری به مدت 24 ساعت در این محل نگهداری و سپس در مراکز فروش توزیع می شود.

 دکتر موسی خانی تصریح کرد: در راستای پیشگیری از بیماری های مشترک بین انسان و دام به ویژه بیماری تب کریمه کنگو،  پیش سرد لاشه ها امر ضروری بوده  و یکی از مهم ترین راه های پیشگیری از انتقال بیماری به وسیله گوشت قرمز می باشد.

رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان فریدونشهر در پایان خاطر نشان کرد: در فرایند پیش سرد با نگهداری لاشه ها در دمای صفر تا 4 درجه سانتی گراد به مدت 24 ساعت بر اثر جمود نعشی و اسیدوز و کاهش PH که در لاشه ایجاد می شود عوامل بیماریزا در گوشت از بین رفته و خطر انتقال این بیماری ها از طریق گوشت بر طرف می شود و از لحاظ مصرف نیز گوشت کیفیت بهتری پیدا می کند.

  • گروه خبری : اخبار شهرستان,شهرستان فریدون شهر
  • کد خبر : 252397
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید