در شهرستان کاشان برگزارشد:
آشنایی کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی کاشان با بهداشت فرآورده های خام دامی، تقلب ها و تخلف ها در این حوزه
ادامه همکاری اداره کل دامپزشکی استان اصفهان در زمینه آموزش کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه های علوم پزشکی.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان کاشان، یک کارگاه آموزشی با موضوع اصول کنترل و نگهداری فرآورده های خام دامی ویژه کارشناسان بهداشت محیط دانشگاه علوم پزشکی این شهرستان با تدریس و استفاده از توان علمی معاون اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان برگزار شد.
دکتر ناصر براتی در این کارگاه، پیرامون اصول اهمیت بهداشت و تشخیص کیفی فرآورده های خام دامی، شرایط نگهداری و انواع تفلب ها و تخلف ها در این حوزه در سطح مراکز عرضه و رستوران ها، موضوعات مختلف آموزشی را بیان داشت.
جلسه آموزشی فوق با پرسش و پاسخ میان فراگیران و مدرس خاتمه یافت.
نظر دهید