با هدف پیشگیری و مقابله با بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان؛
پایش و رصد پرندگان مهاجر در سد عباس آباد و سد کوچری شهرستان گلپایگان
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان در پایش میدانی از دو سد این شهرستان و روستاهای همجوار آن ها، گزارش دهی هرگونه تلفات پرندگان وحشی و اهلی را خواستار شد.
به گزارش روابط عمومی شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان؛ دکتر امیر مسعود شهبازی<<رئیس شبکه>> و همچنین کارشناس مسئول واحد طیور با هماهنگی و همراهی ماموران اداره حفاظت محیط زیست این شهرستان از اطراف دو سد گلپایگان بازدید بعمل آوردند.
دکتر شهبازی هدف از این بازدید میدانی را پایش و مراقبت از بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان در بین جمعیت پرندگان مهاجر عنوان و تصریح کرد: خوشبختانه موردی از تلفات و یا مرگ مشکوک پرنده مشاهده نگردید.
وی در این پایش میدانی به ماموران اداره حفاظت محیط زیست شهرستان گلپایگان یادآوری نمود: هر گونه ورود و تلفات احتمالی پرندگان مهاجر به این دو آبگیر بزرگ را بلافاصله به شبکه دامپزشکی شهرستان گزارش نمایند.
دکتر شهبازی اظهار داشت: در ادامه این پایش به روستاهای اطراف سدها نیز سرکشی و ضمن ارائه آموزش چهره به چهره، از مردم و معتمدین محلی خواسته شد هرگونه تلفات احتمالی پرندگان وحشی و اهلی را بدون فوت وقت به این شبکه گزارش نمایند.
رئیس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان در پایان خاطر نشان کرد: بعد از سال ۹۶ تاکنون این شهرستان هیچ کانونی از بیماری آنفلونزای فوق حاد پرندگان نداشته است.
شایان ذکراست دو سد گلپایگان در امتداد هم به طول تقریبا ۳۰ کیلومتر و وسعت زیاد در قسمت غربی شهرستان واقع شده اند. گلپایگان دارای بیش از یک میلیون پرنده تخمگذار صنعتی و پولت در ۱۲ واحد و نیز ۲۰۰ هزار قطعه مرغ گوشتی در ۱۵ واحد فعال و ۳۰۰ هزار قطعه مرغ مادر رنگی و پولت می باشد که با وجود این دو سد و نیز همجواری با استان های مرکزی و لرستان از حساسیت زیادی برخوردار است و لزوم هوشیاری مضاعف تمامی فعالان عرصه دامپزشکی و اعضای ستاد پیشگیری و مقابله با آنفلونزای فوق حاد پرندگان و از همه مهم تر رعایت حداکثری اصول امنیت زیستی از سوی یکایک مرغداران را می طلبد.
نظر دهید